Over 28 år og på Tinder? Det vil være dobbelt så dyrt

Den populære dating-app er i dag gratis herhjemme. Men i udlandet har de nu åbnet en betalingsversion af tjenesten kaldet Tinder Plus. Med den kan man blandt andet fortryde et forkert venstre-swipe af en date. 

En mulighed mange brugere længe har ønsket sig. Men hvad skal denne nye version af Tinder så koste? Ja, det afhænger af din alder. 

For Tinder kommer med to forskellige priser afhængig om du er over eller under 28 år. Det vil sige, at de yngre brugere skal betale betydeligt mindre for Tinder Plus end de ældre. Det skriver flere af de internationale medier, som eksempelvis BBC.

Tinder: De ældre er mere villig til at betale

BBC oplyser, at Tinder Plus vil få en pris på omkring 40 kroner om måneden (3,99 pund), hvis du er under 28 år. Men hvis du er enten er 28 år eller over, så skal du af med hele 150 kroner om måneden (14,99 pund). 

Og Tinder er selv meget bevidste om forskellen. De slår fast, at de ældre brugere er mere villig til at betale for tjenesten.

- Masser af produkter tilbyder differentierede priser efter alder, som Spotify eksempelvis gør det for studerende. Tinder er ikke anderledes. Under vores test har vi ikke overraskende lært, at yngre brugere er lige så begejstrede for Tinder Plus, men er mere begrænset af budgettet og har brug for en lavere pris for at være med, slår Rosette Pambakian, talskvinde for Tinder fast til den amerikanske radiostation NPR. 

OPDATERET

Vi er blevet gjort opmærksom, at Tinder Plus også findes i Danmark. Her er priserne 79 kroner og 159 kroner om måneden.