Guldager i Texas: Sådan kan du flyve som en fugl

Beeps David Guldager har taget turen over Atlanten for at være med på første parket på den årlige SXSW-festival, som er en konference der samler musik, film og nye interaktive opfindelser.

Og noget af det første, der fanger Guldagers interesse, kommer fra Googles stand. Her kan man nemlig prøve at flyve som en fugl – eller næsten da.

For naturligvis kommer du ikke ud på en rigtig flyvetur, men via virtual reality får man en svævende fornemmelses om en fugl.

Det kræver ikke andet, end at man påfører sig Googles specielle virtual reality-briller. Og så er det med at lægge sig på maven på det, der nærmest minder om en omvendt tandlægestol, mens man basker med armene.

Fornemmelsen af at flyve henover San Francisco er ifølge David Guldager ”en vild oplevelse”. Hvordan det helt præcist ser ud, kan du se i videoen øverst.

Guldager har også lagt vejen forbi en gadget-messe, hvor han fremhæver en sag, der er til gavn for alle dem, der kan vil filme og tage billeder med deres smartphones. Og det er ganske enkelt bare et beskyttende case, der også indeholder en linse med fem forskellige optiker, hvor man lynhurtigt kan skifte format, mens man filmer.

Se videoen herunder