Ny Snapchat-opdatering: Se hvad du IKKE må glemme

Snapchat er på rekordfart blevet et af de mest populære sociale medier, og kræver derfor en øjeblikkelig sikkerhedsoprustning. Noget der da også er sket med den seneste opdatering. 

Opdateringen betyder, at Snapchat nu endelig kan benytte sig af to-trins-bekræftelse. Det er en meget vigtig sikkerhedsforanstaltning, der betyder, at ens mobil udnyttes som en ekstra nøgle til tjenesten.

Når der skal logges ind, får man tilsendt en kode til mobilen, som så skal skrives ind på tjenesten. Det gør den heldigvis kun en enkel gang, og så er du langt mere sikkert stillet. 

Sådan sikrer du dig

Men Snapchat er ikke de eneste med denne ekstra sikkerhed. Tværtimod er de nok nogle af de sidste. Her kan du se en liste over de tjenester og de steder, hvor det er meget vigtigt, at du opretter en totrinsbekræftelse. Noget du umiddelbart burde have gjort allerede i går. 

Totrinsbekræftelse

Google –Gør det her

At sætte en totrinsbekræftelse op på Google er måske det mest nødvendige. Googles tjeneste er epicenteret af dit online-liv, hvis du bare det mindste benytter dig af Googles mange tjenester eller har Android som styresystem. Her er adgang til hele din browser-historik, dine kort, din placering, dine mails og meget mere. 

Facebook –Gør det her

Hvis ikke tirsdagens virus-episode satte dig i højeste beredskab på Facebook, så kan du godt komme i gang med det samme. 

Twitter –Gør det her

Hvis du er på Twitter er det en rigtig god idé, også at sikre dine tweets uanset om du ser det værdifuldt eller ej. 

Microsoft -Gør det her

Microsoft favner mindst lige så bredt på deres tjenester, så her er det også en rigtig god idé, at få lavet en ekstra kode. 

Apple –Gør det her

Er du iPhone/iPad-bruger, så er dette her et absolut must. Hvis altså ikke du vil risikerer at miste dit indhold, som billeder, videoer, sms’er, mails og alt andet du nu en gang foretager dig. 

Dropbox –Gør det her

Her har du alle dine dokumenter og andet du måtte gemme væk for nysgerrige øjne. Måske en rigtig god idé, at sikre sig her også. 

Evernote –Gør det her

Små noter og andre hemmeligheder du måtte skrive ned på note-tjenesten, kan være ødelæggende at miste.

LinkedIn –Gør det her

Det ville være ærgerligt, at pludselig miste kontrollen over dit eget arbejds-netværk. En fremmede kunne dele ødelæggende elementer til dit netværk fra din konto, hvis ikke du lukker den af for andre.