Vildt! Se Minecraft dukke op af stuebordet

Uanset om du er Minecraft-fan eller om du aldrig nogensinde har prøvet spillet, så er det svært ikke at blive imponeret af Microsoft seneste demonstration af samarbejdet mellem video-brillerne HoloLens og spillet Minecraft.

Det skete under Microsofts store pressemøde mandag aften, der markerer åbningen af verdens største spilmesse E3 i Los Angeles. Her høstede de aftenens utvivlsomt største bifald med en vild præsentation, du ikke må snyde dig selv for.

HoloLens er Microsoft 'augumented reality'-briller, der skaber et virtuelt lag rundt om dine reelle omgivelser. Som eksempelvis et stuebord eller blot på gulvet. 

Zoom ind og ud af verdenen

I præsentationen foroven kan du se hvordan bæreren af brillerne kan se den virtuelle verden på det fysiske bord. Her kan man navigere rundt, zoome ind og se det hele foroven. Ved at give stemmekommandoer kan du ligeledes få skabt lynnedslag og sikkert meget mere. 

Brillerne og Minecraft er ikke på vej ud lige foreløbigt, og som det er med sådan en teknologi, så vil det sikkert virke noget anderledes, når vi, uafprøvede får muligheden mellem hænderne. Men uanset hvad, så har vi her på Beep svært ved at vente på disse nye spilmuligheder. 

E3 løber fra den 16. til den 18. juni og har allerede spyttet et hav af spilnyheder ud. Blandt andet at Microsoft fĂĄr en ny Xbox One-controller, nyt Mass Effect-spil og et Fallout 4 spil, der kommer til efterĂĄret.Â