Android på et budget

HTC Explorer er en fuldblods smartphone med den nyeste version af Android og Sense 3.5, der ikke koster alverden.

Er du på udkig efter en ny smartphone, men er du ikke i humør til at smide en stor portion af din månedslån efter en flagskibsmodel, så har HTC et godt tilbud til dig. 

HTC Explorer er ”en smartphone til en overkommelig pris,” der kommer med den nyeste version af Android, 2.3.5, og HTCs brugeroplevelse, Sense 3.5.

LÆS OGSÅ: Genistreg fra Philips

Mobilen har en forholdsvis lille 3,2-tommer skærm og en processor, der blot kan levere 600 megahertz. Det er ikke synderlig meget efter dagens standarder, og det betyder blandt andet, at HTC Explorer ikke virker med HTCs filmtjeneste, HTC Watch, og at mobilen ikke viser samme frække 3D-effekter, som Sense 3.5 ellers leverer på firmaets dyrere modeller.

På bagsiden sidder et 3-megapixel kamera, og skal vi tro HTC, så ” er HTC Explorer en enkel og brugervenlig smartphone, som vil give en god brugeroplevelse til folk, der ikke har haft en smartphone før.”

"HTC Explorer er en smartphone, der er nem at bruge og sætter brugeren i centrum ved at give hurtig adgang til det vigtigste indhold og information", siger Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. "HTC Explorer er simpelthen en smartere telefon og dermed et bevis på HTC's engagement i at udvide markedet for avancerede smartphones."

LÆS OGSÅ: Guide: Pimp din lockscreen

HTC nævner ikke prisen i pressemeddelelsen, men vi hører snak om at Explorer vil koste omkring 1.700 kroner uden abonnement, når den lander på butikshylderne senere på året.

Hvad siger I her på Beep? Interesseret?

15
Kommentarer

Det er meget muligt der også er nogle lækre Android telefoner, men jeg er mere til iPhone :D - Specielt i dag, hvor den nye 5'er kommer.
http://iphone-5-pris.dk/

op
18 brugere har stemt

@n3vermind

Det var også min tanke. Heldigvis er resten af overskriften ikke oversat.

Android på et budget - behold den HTC Explorer.

Kom nu Beep. Hvad med lidt faglig stolthed. Det er ok at oversætte en nyhed fra et andet sprog, men det er altså ikke ok at adoptere deres grammatik og ordstilling.

op
17 brugere har stemt

http://mashable.com/2011/09/29/htc-explorer/

"Android on a budget" - Jamen så er i jo enige :)

op
18 brugere har stemt

@mathiasboegebjerg
Jow det sagde HTC jo men folk lagde den jo selv ind via root, sååeee deet.
Men Desire HD kan da vist rigelig klare den og har vist også masser af plads,
Men man er jo nok nød til at købe Iphone eller en Google mobil hvis man vil være sikker på at få noget opdate mere end 4-6 md.

op
22 brugere har stemt

@klander
Var det ikke fordi at der ikke var nok plads på telefonen? Det mener jeg at det var. Jeg havde den selv, og jeg mener at de sagde, at det var fordi at der ikke var nok hukkomelse (Ikke ram, men) og at de derfor ikke ville opdatere den med mere.

op
17 brugere har stemt

mon ikke apple kommer med en 4s samtidig med iphone 5? en 4s skulle så tage kampen op med de billige smartphones. har læst på http://iphone5-pris.dk at der har gået rygter længe om en 4s samtidig med iphone5

op
18 brugere har stemt

colaplus95

hvor kan man købe en lg optimus 2x til 2600, jeg har set den til 400 u.abm

op
19 brugere har stemt

Hmm...
Er det ikke temmelig tæt på at være en Wildfire S i forklædning... Måde på Størrelse, Specs og Pris....

Altså Wildfire S er da også 3,2" til ca. 1700 uden abonnement. Så er der selvfølgelig lidt forskel på processor og android version... men ellers...

Har hvertfald lige (for en måned siden) købt en Wildfire S til kæresten for 1687,- i El-Mutanten...

op
21 brugere har stemt

Til samme pris kan man få en LG Optimus 7 med Winodws Phone. Det er da et væsentlig bedre køb.

op
17 brugere har stemt

Sikken dog en jammer, hvad er problemet, der er jo ikke nogen der bliver tvunget til at købe telefoner & der er modeller nok at vælge i mellem. Hver gang der kommer en ny model på markedet skal man høre på sådan noget ligegyldigt ævl = lad være med at købe den ! Køb en anden model. Eller køb en iPhone, de har jo modeller for en hver smag, ikke ? Og @klander Desire er en "gammel" telefon og Desire HD købte jeg for 1 år siden, så det med 4-6 mdr. er jo ikke korrekt. Og @colaplus95 nu er det jo meningen at det skal være en billig telefon til kr 1700, - så kan man da ikke sige køb hellere til kr. 2600 for så kan man jo ofre 300 kr mere og få en til 2900 - det er der jo ingen ide i, og for mange er den jo hurtig nok, ikke alle bruger tlf. spil og andre krævende ting.

op
18 brugere har stemt

Så hellere købe en ny Optimus 2X til 2600..

op
18 brugere har stemt

Bestemt ikke. Billige smartphones er fine, men put da for helvede mindst en 1GHz single core processor i, så den ikke lagger og hakker under skrivning af SMS, navigering af menuerne, samt i spil.

op
18 brugere har stemt

klander6624:

Så vidt jeg ved så kommer der heller ikke sense 3.0/3.5 på den, hvertfald ikke med alle de grafiske effekter slået til så...

op
20 brugere har stemt

Og så siger HTC at HTC Desire / HD og de andre ikke kan trække Sense 3,0 -3,5 men den lille svagpisser der kan da åbenbart, typisk HTC de VIL BARE ikke opdatere deres 4-6 md gamle mobiler ikke engang deres topmodeler.
Det er ligefør jeg får lyst til plastik næste gang.

op
18 brugere har stemt

Det er da et godt alternativ til de dyre smartphones. og sikkert også godt til de studerende, eller andre med lav inkomst som gerne vil have en okey godt mobil.

op
16 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: