Google vil forbedre læseoplevelsen på dine gadgets

Internetgiganten har lanceret Google Currents, der serverer magasinindhold, nyheder og websider i et overskueligt og letlæseligt format på smartphones og tablets.

Ny app fra Google prøver at servere indhold fra nettet på en mere overskuelig og letlæselig måde på din smartphone eller tablet. Den hedder Currents, og ”lader dig udforske online-magasiner og andet indhold med en enkelt fingerbevægelse.”

Det er i alt fald, hvad Google lover, for som en repræsentant for internetgiganten udtalte til Forbes, så ”følte vi, at der var en utrolig mængde af online-indhold, som ikke blev vist ordentligt når vi prøvede at få adgang til det via vores mobiler og tablets.”

Google Currents arbejder allerede med 150 etablerede forlæggere, men som bruger kan du også tilføje dine egne nyheds-feeds fra Google Reader, og der er også adgang til aktuelle historier fra Googles egen News-tjeneste.

Hvis man er et medie, der gerne vil have sit indhold ind på Google Currents, så har internetigiganten lavet et gør-det-selv-værktøj, der gør det muligt at få indholdet fra din nuværende webside til at tage sig pænt ud på Google Currents.

Til at starte med kommer Google Currents kun ud som app til Android, iPhone og iPad i USA, og du skal derfor have en amerikansk iTunes-konto eller snyde Android Marked til at give dig adgang til den amerikanske butik for at få del i løjerne. 

Som det ser ud lige nu, så minder Google Currents dog meget om apps som Pulse eller Flipboard. Vi har kun leget med Currents i kort tid, men under alle omstændigheder, så er det lækkert med endnu mere indhold, vi kan slå tiden ihjel med på vores tablets.

Læs mere om Currents på Googles officielle blog lige her!

1
Kommentarer

Hmm.. QR-koden der kommer når man klikker på "Currents" i teksten, og vælger man har en android tlf, linker til et sted i markedet der ikke findes. Vælger man at søge efter "Google Currents" i markedet, finder den heller ikke noget.

Nogle der ved hvordan man kan finde det?

op
22 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: