Her er årets 10 populæreste film hos piraterne

Nye tal viser hvilke 10 film, der har været de mest populære film på nettet som ulovlig download. Hvilke film tror du der er tale om?

Der er ti film som i år har taget den tvivlsomme ære, som de mest piratkopierede film fra nettet. Du kan sikkert gætte dig til en hel del af de populære titler.

Men på førstepladsen over den mest downloadede film i hele 2010 finder vi selvfølgelig biograf- og dvd/blu-ray-succesen Avatar. Den satte salgsrekord, og har verden over omsat for næsten 3 milliarder dollar! Så her kan man ikke sige, at piraterne har snuppet en betragelig del af omsætningen på trods af, at den er blevet hentet  16.580.000 gange fra nettet.

LÆS OGSÅ: Facebook-film har stor pirat-succes

På andenpladsen finder vi den hårdtslående Kick-Ass, der er blevet hentet over 11 mio gange, og nede på tredjepladsen finder vi drømmetydningen Inception, som mange betragter som årets bedste film.

Tallene stammer fra TorrentFreak og baseres på en række kilder deriblandt tusindvis af BitTorrent-trackere. Det kan undre lidt, at filmen The Social Network ikke er med, da den som sagt tidligere på året ellers viste meget store tal i piratkredsene.

LÆS OGSÅ: Oscarvinder tjener flere penge på piraterne

Her er de 10 mest downloadede film fra hele 2010:

Kilde: TorrentFreak

22
Kommentarer

@swapme

Du burde seriøst læse romanen "intet nyt fra vestfronten"... I krig synker alle ned på det primitive niveau.

op
23 brugere har stemt

1). Avatar:
Absolut fed film, kan godt forstå at folk gerne vil se den! SÅ SE DEN!

2.) Shutter Island:
En thriller i ser klasse. Den er skrämmende og binder dig i den grad til sofaen med hjertet i halsen.

3.) Sherlock Holmes: Ta' Rober Downy Jr. Jude Law, krydder det med moderne teknologi, og bingo, så har du en film hvor man kan läne sig tilbage og nyde Guy Ritchie's Action-adventure.

3.) Inception: Hvis man er til futuriske film såsom Terminator, Matrix og Minority Report så er Inception lige noget for dig. Christopher Nolan har, med stor dygtighed og gode evner Instrueret to Batman film, med stor succes og de evner tager han bestemt med sig til produktionen af Inception

4.) The Hurt Locker: Kathryn Bigelow har instrueret denne krigs film om krigen i Irak og den meget kaotiske og, ofte, for soldaterne, meget kaotiske og nerve rivende situation der herskede i landet. Filmen er ikke, som i modsätning til Amadillo(DK), autentisk men der i mod en hollywood produktion og kan derfor ikke tages for värende "mere" end det. Som film er The Hurt Locker ganske udemärket, dog bäre den präg af at skulle indsparke optimisme og stötte fra den amerikanske befolkning til soldaterne i Irak. Som det tit og ofte ses med Amr. Krigs film, så må man sige om filmen at den bäger lidt preg af at Pentagon nok har väret lidt for meget inde over -- men sådan har det jo altid väret med Amr. Krigsfilm.

op
30 brugere har stemt

og jeg snakker ikke om at danmark skal lave så meget som dem, jeg siger bare at det arbejde de laver er som i Armadillo, ikke særlig voldsomt, de får det til at lyde som om det er det værste nogensinde.. kig på hvordan de amerikanske soldater gør det, deres arbejde er sværer, de gik ind først, og smutter sidst.. så ja det klart de laver mest, men jeg snakker om det de laver, det er mere''farligt'' om sådan end det danskerne laver..

op
25 brugere har stemt

macbookpro17 - er du dum? det kan det da sagtens, der ville haft været MANGE flere end 36 danskere døde hvis de lavede det arbejde som Amerikanerne gør, at sige de laver det samme arbejde er jo latterligt. de danske soldater gør det godt og de skal støttes, men at sige at Armadillo er ligesom Hurtlocker er latterligt..

op
28 brugere har stemt

Danemac er du dum eller hvad? Der er jo mange gange flere amerikanske soldater dernede, end danskere. Derfor kan dette jo slet ikke sammenlignes på at de laver mere. Det er ogs skræmmende folk der er positivt stemt om afghanistan efter at have set armadillo.

op
26 brugere har stemt

rase9 - det jo lige meget hvor mange der er , det viser stadig at de laver en stor del betydeligt mere farligt arbejde dernede..

op
28 brugere har stemt

danemac - sådan kan du jo ikke stille det op. Nu ved jeg ikke hvor mange amerikanske soldater der er i krigen, men går ud fra det det er rigtig mange flere end danskerne, så det klart dødstallet er større.

Forstår ikke hvorfor the social network ikke er længere oppe på listen. Kickass er også en rigtig fed film.

op
24 brugere har stemt

deluxion - erhm ja, jeg vil da mene at Amerikanerne har en del mere arbejde at udføre også farligere, har ikke hørt om Danske bomberydder hold som gør som i the Hurt locker. 36 døde danskere - 3k+ Amerikanere døde? siger os en del ikk?

op
26 brugere har stemt

#ufjen

Forskellen på det primitive og det udviklede menneske er så, at det udviklede menneske fra starten godt er klar over, at dem han er i kamp med næppe er de samme der har skudt hans kollega, at de også har en kone og tre dejlige børn derhjemme og at de kæmper lige så meget for at overleve som en selv.

Den primitive ser blot en fjendes uniform og intet andet og kan derfor juble over at bekæmpe denne annonyme fjende.

Den dag de primitive uddør eller udrydder sig selv, bliver i sandhed jublens år.

op
28 brugere har stemt

@lickmynuts
Jeg giver dig fuldstændigt ret i at jeg ikke bør sammenligne filmen, jeg mener bare ikke det er passende at påstå at soldater ikke har det svært, fordi "de nyder at skyde dem", meningen med min kommentar var ikke på den måde rettet imod kvaliteten af filmene, men mere deluxion's kommentar. Jeg er helt enig i at The Hurt Locker ikke er den bedste film nogen sinde, men jeg mener ikke grunden til at den er dårlig skal findes i at den er kedelig, men mere i at den er urealistisk, hvilket jeg ikke vil påstå at jeg ved om den er eller ej, da jeg i det hele taget ikke ved noget som helst om hvordan det foregår at være i krig, det der fanger mig ved The Hurt Locker er hvordan de skiltrer at man bliver påvirket og "afhængig" af at sikrer bomber.

op
27 brugere har stemt

@danemac - Den grønne zone? Hellmand?

op
31 brugere har stemt

deluxion - det der kan du SLET IKKE sammenligne - Armadillo? ja de har INTET at lave, vi snakker om børnehaven af soldater i mellemøsten, overvej en forskel der er i den grønne zone iforhold til USA som primært arbejder i den rødezone, tænk dig om inden du skriver det pis...

op
26 brugere har stemt

flashdk:
Armadillo kan slet ikke sammenlignes med the hurt locker.

op
28 brugere har stemt

Har desværre ikke fået set The Hurt Locker endnu, men hvis den bare er lidt i stil med Armadillo, så er den værd at se. Armadillo er for mit vedkommende den bedste film i år, der virkelig viser hvor hårdt vores soldater arbejder i afghanistan og hvor vigtigt deres arbejde er.

http://www.stotvoresoldater.dk/

op
26 brugere har stemt

andpou9: haha bare det at du sammenligner armadillo med the hurt locker viser jo bare at du tydeligvis ikke har set armadillo. Armadillo er en gribende og realistisk dokumentar om de danske soldater. The hurt locker er bare en flok bombe eksperter der render rundt i 2 timer og fjerner bomber.

op
22 brugere har stemt

Man kan se, at de film som har tabt på pirateri ser ud til at være Kick Ass, Hurt Locker og Green Zone.

op
26 brugere har stemt

Jeg vil tilslutte mig de af jer, som ikke synes, at Hurt Locker er en fantastisk film. For at give lidt perspektiv, sad jeg i Afghanistan og så 2/3 af dem sammen med kollegaer fra diverse sektioner af de udsendte, hvorefter vi simpelthen ikke gad se mere. Den virkede for urealistisk og uden sammenhæng med dét, som vi selv rendte rundt i.
Det skal tilføjes, at jeg også har været i Irak, men har ikke været i tæt kontakt med amerikanske EOD-hold, men har nogle ganske gode venner i marine korpset, som også ser lidt skævt til filmen.

Det er sikkert en ganske udmærket action- eller psykologisk underholdningsfilm for de uindviede, og i sidste ende handler det jo om "eye of the beholder".

deluxion: Heh, at de nyder det, er nok så meget sagt. At bekæmpe en modstander, som i kamp muligvis har taget livet af én eller flere af dine kammerater og nu i endnu en kampsituation forsøger at tage livet af dig, og du så i sidste ende vinder kampen, vil jeg sige giver en soldat enhver ret til at juble. Så længe tingene foregår på en måde, som overholder krigens love.

op
25 brugere har stemt

@deluxion
Skræmmende det du skriver der... Det er netop det der er problemet. Har ikke selv set Armadillo, men det er nogenlunde det samme der sker i Hurt Locker, de bliver afhængige af krig. "War is a Drug". The Hurt Locker er en utroligt god film, og hvis du mener den er kedelig, bør du holde dig til James Bond, Avatar o.l. The Hurt Locker er ikke en aktion film i den forstand det umiddelbart virker som om, det er mere en skildring af hvad der sker med mennesker der kommer i krig.
Tænk lige en gang til over hvad det er du skriver, deluxion, for jeg synes ikke det er noget man bør gøre grin med.

op
30 brugere har stemt

Jeg vil nu også sige det var satme en kedelig film... Hvor svært soldaterne har det? Har du set Armadillo? De nyder jo at skyde dem...

op
25 brugere har stemt

Vil gi lickmynuts ret.
den var fanme kedelig..
Og jeg havde hvertfald slet ikke den "mærkelige sma i munden" som så mange siger de fik..

op
27 brugere har stemt

#lickmynuts

Du synes hurtlocker er årets dårligste film?
1. Den er fra 2008.
2. Det en suveræn film. Virkeligt godt skuespil. En rigtig dyb film, hvor man kommer til at sidde bagefter med en "mærkelig smag i munden", når man tænker på hvor hårdt soldaterne må have det. En af de bedste film IMO.

op
27 brugere har stemt

Hvor er jeg glad for jeg hentede the hurt locker i stedet for at se den i bio, det var da årets kedeligste film!

op
28 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: