Her er de bedste antivirus-programmer

Har du svært ved at vælge mellem de mange forskellige antivirus-programmer, så skal du kigge nærmere på denne test for at se hvilke der er bedst.

Det er det uafhængige testlaboratorium AV-Comparatives.org, der har lavet en ganske omfattende test af 16 forskellige antivirus-programmer, som de har udgivet i en 27 sider lang rapport (PDF).

De 16 forskellige programmer er følgende:

- Avast Professional Edition 4.8

- AVG Anti-Virus 8.5

- AVIRA AntiVir Premium 9.0

- BitDefender Anti-Virus 2010

- eScan Anti-Virus 10.0

- ESET NOD32 Antivirus 4.0

- F-Secure AntiVirus 2010

- G DATA AntiVirus 2010

- Kaspersky Anti-Virus 2010

- Kingsoft AntiVirus 9

- McAfee VirusScan Plus 2009

- Microsoft Security Essentials 1.0

- Norman Antivirus & Anti-Spyware 7.10

- Sophos Anti-Virus 7.6

- Symantec Norton Anti-Virus 2010

- Trustport Antivirus 2009.

Deres mål var ikke bare at finde ud af hvilke programmer, der er bedst til at opdage virus på inficerede computeren, men også at se hvor meget de fjerner af virussen. Og som I kan se af resultaterne, er det ikke alle der er lige gode:

De eneste der fik 'good' i både at fjerne selve virussen og alle spor efter den var programmerne eScan, Symnatec og Microsoft, hvor de fleste ellers havde større problemer med at fjerne spor efter virussen.

Et program som Norman Antivirus klarede sig rigtig dårlig i testen og fik kun 1 stjerne, hvor eScan, Symnatec og Microsoft til sammenligning fik 3 stjerner.

Af de tre top-programmer er det dog kun Microsofts Security Essentials der er et gratis program, som du kan læse mere om og hente her.

Du kan selv hente rapporten her (PDF).

22
Kommentarer

Howdy just wanted to give you a quick heads up.
The text in your post seem to be running off the screen in Safari.
I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with browser
compatibility but I thought I'd post to let you know.
The style and design look great though! Hope
you get the issue fixed soon. Thanks

op
1 bruger har stemt.

Hmm, det stiller jeg mig så lidt uforstående overfor, da jeg helt klart mener at NOD32 fra ESET er det absolut bedste virus program man kan købe i dag.

http://bedste-virus-program.blogspot.com/2010/09/det-bedste-virus-progra...

op
27 brugere har stemt

Jeg bruger selv avast, og det er også gratis!
Mvh. Pernille
-----------------------------------------------------------------
http://www.naymz.com/skandiaweb_dk_3400220

op
27 brugere har stemt

Jeg bruger Bullguard og er vældig godt tilfreds med det. Det trækker ikke ret mange systemresurcer, og fanger det det skal. Har ikke ominstalleret én eneste gang siden jeg installerede det. Og så ligger der nogle ret fede funktioner integreret i programmet som andre producenter enten slet ikke har, eller som koster kassen oven i prisen... Bullguard rocks! Men ærgeligt at det ikke er med i testen...!!! :-s

op
25 brugere har stemt

#16 alrekr

Siger heller ikke at ALLE har, men vil skyde på at 90% af dem der har købt computer inden for de sidste .. hmm .. 4-5 år? har enten en 64bit eller en multi-core processor

Og siger skam heller ikke at det er okay, men det gør jo ikke noget? Tag f.eks. Windows Vista vs XP og Win7 - vista sluger jo 400% mere end XP og 150% mere end Win7?

Og tja - grunden til at Symantecs produkter er blandt verdens bedste er vel at de bruger lidt flere ressourcer end f.eks AVG

op
28 brugere har stemt

thoroughbreed1337, det er langt fra alle, der har mere end én kerne, og mere end to GB RAM. Og hvorfor er det pludselig i orden at Symantec sluger ressourcer som en luder sluger BEEP, bare fordi der er nok at tage af?

op
25 brugere har stemt

AVG 8.5, hvorfor ikke 9'eren?

op
23 brugere har stemt

Hej......
Til jer der ikke kan finde et link til microsofts antivirus, i skal bare finde beep's tidligere indlæg om essentials, her ligger der et link i en af de nederste kommentarer, det virker for brugte det selv.

op
27 brugere har stemt

Hvad fortæller denne test egentlig, man udvælger nogle virus som man ved at alle programmerne kan finde og ser hvor let det er for brugeren at fjerne dem med de programmer.
Synes der mangler hele den del hvor de tester om programmerne kan finde nye virus og hvor gode de er til at holde virus ude af systemet.

op
27 brugere har stemt

Ja okay, mit indlæg misforståes nok... Jeg havde en virus som Norman og Norton ikke fandt, men som Avast fandt og fjernede med det samme...

Men 9 ud af 10 gange beder man vel selv om at få virus ved at hente diverse filer uden at tjekke hvad det egentlig er!?!

op
28 brugere har stemt

#8
Han referere til at dit nuværende program ikke finder al den vira du har XD

op
27 brugere har stemt

Nogen som har en fidus til hvordan jeg kan downloade MSE. Da den siger "Not available in your country or region"

op
27 brugere har stemt

Hvaa lindum1984, hvorfor mon? ;)

op
25 brugere har stemt

Kan da godt være at Norton er gode til at fjerne virus, men bruger det ikke mega meget af computerens kræfter??? Iforhold til fx. AVG?

op
26 brugere har stemt

@thoroughbreed1337 - det kan hentes her:

http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

:)

op
28 brugere har stemt

Jeg er fint tilfreds med Avast... Har aldrig haft virus med det program, men havde det med Norman og Norton!

op
31 brugere har stemt

Personligt har jeg sværget til NOD32 de sidste par år da det udover at give den bedste beskyttelse også har været det der har kørt bedst uden at suge for meget comp-kraft.

Testen virker svag når rangeringen kun går fra poor-good og da jeg prøvede AVG for nyligt var det til at få grå over.

Desuden er programmets evne til at fjerne virus kun halvdelen af det der er vigtigt og mange af de programmer på listen fucker mere op end hvad sundt er.

op
28 brugere har stemt

Jakob > Hvor får jeg fat i MSE? Ville gerne prøve det :) Har ikke haft en antivirus program i flere år (og har heller ikke haft en virus!)

Plejer bare at installere en trial af Symantec med et par måneders mellemrum - og så formaterer man jo selvfølgelig jævnligt *GG*

Men er fandme glad for at se at alle de skide gratisprogrammer som f.eks AVG og Avast ikke har så god score som f.eks Kaspersky og Norton..

Og sig mig, hvad skete der egentligt med Panda Antivirus? Det er lang tid siden jeg har set den lille bjørn? =)

op
30 brugere har stemt

Jeg bruger selv Microsofts Security Essentials og kan kun anbefale det. Det kører stille og roligt i baggrunden og fungerer, som det skal.

op
27 brugere har stemt

#7: Don't get it?

op
28 brugere har stemt

Microsoft Security Essentials (Engelsk version): http://download.microsoft.com/download/A/3/8/A38FFBF2-1122-48B4-AF60-E44...

op
30 brugere har stemt

Det med at Norton Antivirus / Symantec Internet Security sluger mange ressourcer er en skrøne :)

Der var en gang for et par år siden, da åd Symantec produkterne en del af din computer, men efterhånden har vi jo alle dual, tripple eller quad-core processorer og mere end 2-3 gb RAM - så nu er det altså ikke et problem længere :)

(synes at det er mere underligt at Win Vista bruger 1gb+ idle)

op
29 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: