The Social Network har stor pirat-succes

Filmen The Social Network om skabelsen af Facebook nyder stadig stor succes i biograferne. Men piratversionen er kommet ud på nettet og er på det første døgn hentet mere end 100.000 gange.

Den kontroversielle film The Social Netork om Facebook-skaberen Mark Zuckerberg nyder succes hos både publikum, anmeldere og nu også net-pirater. Filmen som vi gav topkarakteren 5 ud af 6 er landet på nettet i dvd-kvalitet til stor glæde for fildelerne derude i nettets skyggeland. 

LÆS: Tidens største Facebook-drama

I går landede den endelige pirat-version på nettet flere måneder inden den lovligt lander i butikkerne på dvd og Blu-ray. Der er tale om en såkaldt dvd-screener-version, som er filmselskabernes egen forhåndskopi af dvd-versionen. 

Allerede et døgn efter den kom på nettet havde mere end 100.000 pirater hentet den ulovlige version, oplyser TorrentFreak.com.

LÆS OGSÅ: Oscar-vinder tjener flere penge på piraterne

Dog er der stadig et godt stykke op til rekorden for pirater. For sæson-afslutningen på tv-serien Lost på to afsnit blev hentet mere end 900.000 gange inden for de første 20 timer.

8
Kommentarer

Bare synd den er så dårlig :/

op
4 brugere har stemt

Denne kopi her er en anmelder kopi... Det siger pirat advarslerne i starten..

op
2 brugere har stemt

@djonas147,
Det var da en underlig konklusion - hvornår har det været det samme at bringe en nyhed/fortælle en historie, som at man synes godt om det og accepterer det?

op
3 brugere har stemt

@djonas147,

Det var da en underlig konklusion - bare fordi man fortæller om noget, er det ikke lig med, at man accepterer og synes godt om det.

op
4 brugere har stemt

@djonas147,
slap af, denne nyhed passer da udemærket til beep.
det er jo ikke så meget selve området med torrent, men at filmen har stor succes.

op
4 brugere har stemt

Det var da lidt en mærkelig nyhed at bringe. Skal vi nu til at have nyheder om hvilke Gadgets der er mest populære at stjæle.
I min verden er det en indirekte accept af kriminalitet at bringe denne type nyheder.

op
4 brugere har stemt

Der er mange muligheder for dette.
Det kan være en kopi til dem som skal lægge lydeffekter på filmen. Det kunne også være en anmelder kopi, de har fået fat i. Og så er det faktisk også nogen gange den kopi som eks. fly og krydstogtskibe bruger til deres onboard underholdning.

op
4 brugere har stemt

Jeg har altid undret mig over hvordan de få far i de dvd-screen versioner? Er der nogen der ved det? :)

op
3 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: