Steam er blevet hacket - skift dit password

Hvis du har en Steam-konto, så er det en rigtig god idé, hvis du skifter password, hvis du ikke vil risikere at få flået dit dankort.

Forrige søndag blev spiltjenesten Steam hacket, herunder både fora og en database, og i fredags kom det frem, at hackerne potentielt fik adgang til stort set alle dine oplysninger, herunder kreditkortinformation. Dog maner Steam til besindelse:

"Vi har ikke bevis for, at krypterede kreditkortnumre eller informationer, der kan identificere folk personligt blev taget, eller at kreditkortnumre eller adgangskoder blev cracket. Vi efterforsker stadig.

Vi har på nuværende tidspunkt ingen beviser for, at kreditkort er blevet misbrugt. Vi opfordrer alligevel til, at du holder øje med aktivitet på dit kreditkort og dine kontoudskrifter"

LÆS OGSÅ: Nu åbner Steam til Mac

Steam er verdens mest populære spiltjeneste, hvor man nemt kan købe computerspil online, og siden har mange brugere - også her i Danmark.

Udover at holde øje med din bankkonto, så opfordrer Steam til, at du skifter din adgangskode.

1
Kommentarer

Er der et sted, man kan læse mere om dette?

op
18 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: