Stor interesse for Kindle Fire

En af de absolut mest opsigtsvækkende tablets er Kindle Fire fra Amazon, der kommer på gaden til november. Allerede på førstedagen for bestilling havde 95.000 nye kunder skrevet sig op til en. 

I sidste uge præsenterede Amazon deres nye tablet Kindle Fire, der ikke er som de andre i specialklassen. For det første koster den langt det halve, hvor man i USA kan få den for 199 dollar, hvad der svarer til 1.111 kroner i dagens kurs. 

For det andet så er den spækket til randen med Amazons spændende streaming-tjenester, så hvad den ikke kan mønstre i hardware, viser den i software. 

Det er der tydeligvis også mange amerikanere, der har set lyset i. For hele 95.000 kunder har forudbestilt den på den første dag gennem Amazonz netbutik. Og det er på trods af, at den først kommer ud den 15. november. 

LÆS OGSÅ: Amazons tablet er billig og anderledes

Desværre kommer den forbi vores svært optrukne grænse lige i første omgang, men det er lækkert at se, at de billige tablets, der virkelig kan noget er på vej til at få stor succes på markedet. Det kan muligvis presse Apple til drastiske sager - vi håber!

LÆS OGSÅ: Kommentar: Derfor er Amazon interessant for dig

7
Kommentarer

Her er konkurrencen til Ipad.... Tabletter handler om det indhold man kan få på. Ellers har de nul berrettigelse. Amazon har temmelig meget at byde på og Kindle Fire er tilmed billigere end de andre så jeg tror Kindle Fire foreløbigt er eneste seriøse konkurrent til Ipad...
Android? Glem det...:

http://nempodcast.dk/?file=http://vpodcast.dr.dk/DR2/Soeinding/2011/Soei...

op
17 brugere har stemt

Vil den virke i DK hvis man henter den hjem fra The States?
Og ja jeg ved godt at alle Amazon´s tjenester ikke virker i Dk :D

op
14 brugere har stemt

jmalmberg: Sandt.

op
15 brugere har stemt

Desværre kommer den forbi vores svært optrukne grænse lige i første omgang,

op
18 brugere har stemt

Tror ikk det kommer til at ændre noget for apple, og tror heller ikk de kommer til at ændre på deres produkt eller deres pris på en iPad pga. Fire. Det 2 forskellige kundekredse og de få der står imellem kommer ikk til at gøre den store forskel.

op
16 brugere har stemt

"Det kan muligvis presse Apple til drastiske sager - vi håber!" <-- Ja og de andre tablet producenter som f.eks. HTC, Motorola, Samsung og Toshiba.

op
23 brugere har stemt

Det kunne være fedt hvis man selv kunne lægge billeder, apps og film på den udenom amazon.

op
16 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Fremtidens medarbejder er en lille iPad på to hjul, som du kan styre derhjemme. Vi afprøvede om Guldager kunne blive afløst af robotten Double.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: