De 10 bedste danske apps

Selvom det ofte er de udenlandske apps, der løber med opmærksomheden, så kan vi også godt herhjemme. Beep har taget et kig på 10 af de bedste, danske apps. 
Vores serie med De 10 Apps fortsætter og denne gang tager vi et kig i vores egen lille andedam med hvad vi mener er Danmarks stærkeste apps lige nu - og der er mere end rigeligt at vælge imellem.


Click a Taxi (iOS og Android)

Click a Taxi er et simpelt koncept, men det er et simpelt koncept, der virker. I stedet for at fedte rundt med et telefon og et telefonnummer, du måske ikke kan finde, så kan du bestille en taxi direkte via Click a Taxi-app’en. 


App’en har fået masser af rosende ord med på vejen, og i november sidste år kunne holdet bag pryde sig med titlen ‘Best of Beep’ og vinde prisen for bedste app på Beep 2011. Indtil videre fungerer app’en i Danmark og Skandinavien, men i løbet af 2012 vil app’en også virke i Europa og Nordamerika. 

Browser texting (Android)

Vi har tidligere kigget på app’en Airdroid, sam lader dig styre din Android-telefon fra din computer. Men faktisk har et par danske drenge strikket en lignende app sammen, som har fået pæne ord med på vejen. Især i udlandet og USA. 
http://beep.tv2.dk/article/tip-styr-din-android-fra-computeren


Det drejer sig om app’en Browser Texting, som lader dig skrive og modtage sms’er fra din computer. Så behøver du ikke døje med mit smartphones tastatur og de uheldige sms-episoder, den kan afføde. Du kan se et interview med drengene bag her.  

Endomondo (iOS, Android og Windows Phone)

Endomondo behøver givetvis ikke nogen større introduktion. Det er en app, som har gået sin sejrsgang verden over, og som agerer personlig træner, når du …. ja, træner. Den måler hvor langt, hvor hurtigt og hvor effektivt, du træner. Alt sammen i et lækkert og overskueligt interface, der sætter konkurrenterne til vægs. 


Samtidig er det let at sammenligne resultater og konkurrere med andre brugere af app’en, og du kan endda dele dine trænings-resultater på de sociale medier, så alle kan se hvilket fit type, du er. App’en er endda lige kommet i en lækker Windows Phone-version. Thumbs up.  

The Marbians (iOS og Android)

The Marbians er noget så sjældent som en større dansk satsning på et spil til de mobile platforme. Og det er de sluppet rigtig heldigt fra. The Marbians er en ny-klassiker, der brilierer med et solidt gameplay, lækker grafik og en fremragende lydside.


Vi tog i sin tid en snak med skaberne bag, for at høre, hvordan sådan en størrelse bliver til. Det kan du læse om lige her.

Etilbudsavis (iOS, Android og Symbian)

Du kender det godt. Du skal købe ind, og du burde tjekke tilbudsaviserne, før du går i krig. Men det er nogle gange en overskuelig og tidskrævende forestilling. Ind fra højre kommer app’en Etilbudsavis, som hurtigt finder tilbuddene til dig. 


App’en fungerer via telefonens GPS, så den finder tilbud i de butikker, der er at finde i din umiddelbare nærhed. Du kan samtidig oprette indkøbslister, så du ikke glemmer de gode tilbud. App’en er udviklet af de to danske iværksættere Christian Birch og Morten Bo. 

Moodagent (iOS, Android og Symbian)

Moodagent er en app, som kan fungere som din egen, personlige DJ. Den indekserer dit musik, og så kan du vælge, hvilket humør du er i. Og Moodagent spiller så det musik, som passer til dit humør. 


App’en kan ligeledes anbefale dig nyt musik baseret på din nuværende musiksamling. Du kan se en video-præsentation af Moodagent lige her

Life of George (iOS)

Life og George er en herlig sammensmeltning af innovation, teknologi og nostalgiske barndomsminder. Her smelter Lego og iPhone sammen i smuk symbiose. Du kan selv læse, hvor begejstret Jakob fra Beep-redaktionen var for Life of George her


Spillet går i sin enkelthed ud på, at du får et billede på din iPhone, som du så skal samle med de brikker, som du har fået til rådighed. Eneste anke? Vi mangler en Android-version. 

Songkick Concerts (iPhone)

Det er fedt at gå til koncerter, og jeg gør det ikke ofte nok. Og det er ikke fordi, at jeg ikke vil, jeg er bare ikke særlig obs på, hvornår de gode musikere rammer byen. Det vil folkene bag Songkick Koncerts gerne sætte en stopper for. 


Den scanner, ligesom Moodagent, dit musikbibliotek, og så sørger den for at holde øje med, hvornår kunstnerne i dit musikbibliotek kigger forbi. App’en gør det let at finde lokalitet, billet-info og du kan også søge geografisk. Alt sammen i et lækkert interface. Kan man ønske sig mere? 


Vivino har vi skrevet om før, og det er i den grad en must-have app for folk med en næse for vin - og os andre. App’en hjælper dig, når du står i supermarkedet og skal vælge blandt den mur af vin, som du præsenteres for.

 
Og med over en halv million vine i sortimentet, så skulle du være dækket rimeligt ind. Folkene bag har lavet en video, hvor de præsenterer og gennemgår app’en. Den kan du se her

Guitar Vision (iOS)

Guitar Vision er udviklet af iværksætteren Ole Juul Kristensen, og formålet med app’en er at lære dig at spille guitar. Udvikleren skriver selv:
 
- App’en lærer og viser guitarister, hvordan guitardelen af en sang skal spilles. Kort fortalt vælger man hvilken som helst sang fra sit iTunes musikbibliotek, og gennem en unik polyfonisk lydgenkendelsesteknologi analyseres sangen og akkorderne vises efterfølgende på et ”fretboard” (guitar), samtidig med at man hører sangen. Det hele sker i real time, så brugeren ikke skal vente.

Har vi glemt nogle dejlige, danske apps, så gør listen længere i kommentarfeltet.
11
Kommentarer

I skal tage et kig på vores app... den er værdig øverst oppe i denne artikel :) (tjek for jerselv)

GET BUZZY!
Download gratis: https://itunes.apple.com/dk/app/buzzy/id808458896
Facebook: https://www.facebook.com/buzzydk

Søger du en håndværker? designer? programmør? model? instruktør?
Skal du have skiftet bremseklodser? bygge et hus?
Har du en idé og mangler de rigtige freelancere?
Fortæl os hvad du mangler hjælp til på BUZZY og vi hjælper dig komme i direkte kontakt med folk der kan hjælpe dig! Spar penge og få bud på dine opgaver!

Eller er du freelancer eller har et firma og mangler kunder?
Søg blandt de opslag vi har på Buzzy og giv dit tilbud!

Buzzy er en app som matcher opgave udbud med kompetencer. Vores mål er at lave et netværk af kompetencer og koble dem med potentielle kunder.

Ris og ros, samt forslag til forbedringer modtages gerne.

op
9 brugere har stemt

Unlike other sites, gig sites offer an opportunity to even those
who do not really have any skill to sell and make money.
Trent Dyrsmid believes that with every change comes an opportunity, suggesting that
competitors that lazily only used link networks will
fall away and that other linking methods will become available.

Going to the Seller Page and adding a gig by clicking the Add New Gig button.

op
15 brugere har stemt

By clicking on the 'Layout' you can transmit all the elements to your live site, by dragging and dropping
them for prior optimal visual arrangements. The hottest releases or most awaited games are
expensive. PAL is a high-level interface for low-level physics engines used in games, simulation
systems, and other 3D applications.

op
17 brugere har stemt

I believe everything published was very logical. However, what about
this? suppose you were to create a killer post title?
I am not suggesting your information isn't good, however suppose you
added something to maybe grab folk's attention?

I mean De 10 bedste danske apps | TV 2 Beep - gadget nyheder, test og guides
is kinda plain. You might glance at Yahoo's home page and
see how they create post headlines to get people to click.
You might add a related video or a picture or two to grab readers excited about everything've written.
In my opinion, it might make your website
a little bit more interesting.

op
17 brugere har stemt

It's really a nice and helpful piece of information. I'm glad
that you just shared this helpful info with us. Please keep us
up to date like this. Thanks for sharing.

op
21 brugere har stemt

I'm really enjoying the theme/design of your site. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A couple of my blog audience have complained about my website not working correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any advice to help fix this issue?

op
22 brugere har stemt

It's not my first time to pay a visit this site, i am browsing this web page dailly and obtain pleasant data from here everyday.

op
25 brugere har stemt

Great blog here! Also your web site loads up very
fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my site loaded up as quickly as yours
lol

op
23 brugere har stemt

Hey, I think your blog might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up!

Other then that, great blog!

op
28 brugere har stemt

It's going to be finish of mine day, except before finish I am reading this wonderful post to improve my experience.

op
26 brugere har stemt

Hey - I glemte min, og den er endda sjov :) Den hedder Chart Attack og lader dig skabe og dele sjove grafer på få minutter. Se mere her: http://www.chartattackapp.com

op
26 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: