Noter

Noter

(126)
 • Der rapporteres om sporadiske nedbrud på Googles apps som Gmail, Drive og andre. Nogle oplever fejl, andre gør ikke. Du kan holde øje med status her på Googles side.

 • Xbox oplyser, at de i weekenden åbner op for deres Gold-service til alle interesserede gamere. Ud over online-delen får du ekstra adgang til en håndfuld spil, herunder blandt andet Halo 4, Borderlands 2 og Tomb Raider. Xbox skyder eventen i gang i dag fredag klokken 12, hvor du i fem timer kan spille mod udviklerne fra GTA, Max Payne og Read Dead Redemption. Det hele slutter igen søndag til midnat. Læs mere om eventen her.

 • Apples iCloud er torsdag morgen blevet ramt af et større nedbrud, der stadig påvirker flere services i den populære skytjeneste. Der er således stadig problemer med ’PhotoStream’, ’Dokumenter i skyen’ og ’Backup’. Du kan holde dig opdateret på Apples support-side.

 • Den længe ventede opdatering til Nokia Lumia 920 er nu tilgængelig i Danmark. Du opdaterer ved at gå i ’Indstillinger’, hvor du finder ’Opdatering af telefon’, og herefter trykker du på ’Søg efter opdateringer’. Det anbefales, at du slutter din telefon til et WiFi-netværk først. Med den nyeste version af Windows Phone 8-systemet får du blandt andet flere nye funktioner, når du sender en sms, ligesom kameraet er blevet justeret.

 • Nokia oplyser, at de nu har frigivet den længe ventede opdatering til Windows Phone 7.8. Det betyder, at de lidt ældre Lumia-modeller 610, 710, 800 og 900 gradvist modtager opdateringen hen over den næste måned. Windows Phone 7.8 giver blandt andet mulighed for at tilpasse startskærmens 'tiles' i størrelsen, som vi kender det fra Lumia 920.

 • Nu er der kommet ny iOS-opdatering til 6.1, der blandt andet betyder, at LTE (4G) vil kunne bruges på mobilen. Så hvis du sidder på eksempelvis 3 eller Telia, så kan du nu udnytte det hurtigere mobile bredbånd på iPhone 5. 

 • Google har udvalgt årets bedste apps til Android ud fra kriterierne brugervenlighed, design og tilgængelighed. Listen, der blandt andet byder på Evernote, Pinterest og Fancy, kan ses her. Tidligere på måneden kårede Apple de bedste iOS-apps samt de mest downloadede apps til henholdsvis iPhone og iPad i 2012.

 • Google Maps til iOS er en enorm succes med over 10 millioner downloads allerede 24 timer efter frigivelsen onsdag i sidste uge. Det fortæller Google-chef Jeff Huber i et blogindlæg. App’en strøg direkte til tops i Apples App Store, og der har den ligget solidt placeret lige siden.

 • Se med fra kl 21.15 på TV 2 News, når det handler om en af de helt store smartphone-nyheder - nemlig lanceringen af Google Maps. Hvad har hele fadæsen betydet for Apple og deres omdømme og hvor galt står det egentlig til med det kort?

 • Windows Phone har fra og med i dag få en ny og stærk følgesvend i form af Nokias længe ventede topmodel Lumia 920. De danske priser ligger på omkring 4.600 kroner - en pris, der ikke lader til at skræmme kunderne. I hvert fald melder flere butikker udsolgt af Nokias flagskib. Men er den hypen værd? Læs med på Beep, når vi torsdag aften fælder dom over Nokia Lumia 920.

 • Som ventet har Nokias kort- og navigationstjeneste Here nu gjort sin entré i Apples App Store. Den nye app byder blandt andet på turn-by-turn-navigation, rutevejledning, der også virker i offentlig transport, 3D-kort og mulighed for at downloade hele kort, så du også kan bruge app'en, når du ikke har internetforbindelse. Du kan hente Nokia Here til iPhone og iPad her.

 • Det er ikke kun GameStop i København, der får Hitman: Absolution på hylderne, når spillet har verdenspremiere i Danmark mandag aften. Også 28 af Elgigantens butikker vil holde dørene åbne, så længe kunderne har interesse i at få fingrene i den længe ventede Hitman-opfølger.

 • Der bliver nok smilet ekstra bredt på gangene i Samsungs hovedkvarter i disse dage. Samsung Galaxy S III overhalede nemlig iPhone 4S som den bedst sælgende smartphone i tredje kvartal af 2012. Galaxy S III satte sig på smartphone-tronen for første gang nogensinde med 18 millioner eksemplarer, mens Apples iPhone 4S kom ind på andenpladsen med 16,2 millioner.

 • 32 og 64 gigabyte. Så meget plads kan Microsofts nye tablet, Surface, købes med, men når du åbner pakken og tænder Surface for første gang, vil der være noget mindre plads til rådighed til film, musik og apps. I 32 gigabyte-udgaven vil der blot være 16 gigabyte ledig til dit indhold, mens der er 46 gigabyte til rådighed i den større Surface-tablet. Resten æder styresystemet, Windows RT, og de medfølgende apps. Til gengæld kan du udvide pladsen med enten et USB-drev eller et memory-stick.

 • Apple har uden varsel hævet priserne i App Store over det meste af Europa, så du nu minimum skal betale syv kroner for en betalings-app. De næstebilligste apps koster nu 13 kroner, ligesom de apps, der før stod til 18 kroner, nu koster 19. Det er den stigende dollarkurs i forhold til euroen, der får skylden. Der er lige nu er omkring 700.000 forskellige apps i App Store - det er dog ikke dem alle, der koster penge.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: