Ægte flyvende board var snyd

Desværre bliver ens drømme nogle gange knust, og det blev det for mange Tilbage til Fremtiden-fans, da de fandt ud af, at en meget populære Youtube-video var blevet fabrikeret af websiden Funny or Die.

Videoen vidste ellers et fuldt-funktionelt hoverboard (et flyvende skateboard, som Michael J. Fox suser afsted på i Tilbage Til Fremtiden II). Alle der har set filmen fra 1989 har vel på et eller andet tidspunkt ønsket at prøve sådan et board.

Så det var nemt at overtale en stor del af internettet, da de så videoen med Doc (Christopher Lloyd) og boardet HUVr, der også kunne vise en del andre kendte prøve boardet. Både Tony Hawk og Moby prøvede en tur i luften.

Men videoen vidste sig at være lavet af komik-websiden Funny or Die, og selv om der også er kommet en video ud, hvor de fortæller om teknologien bag, så er der desværre intet sandt i historien.

En kostumedesigner på sættet havde kommet til at afsløre det på sit professionelle resumé på sin webside, og fik derved hele stuntet til blot at være et viralt forsøg.

Man kunne ellers have håbet på, at nu var det endelig tid til det ægte board. For to år siden lancerede spilproducenten Mattel ellers en næsten tro legetøjskopi af boardet, og i betragtning af at teknologien er kommet et godt skridt videre, kunne man have håbet, at det var ægte. Men så alligevel er teknologien ikke kommet SÅ langt.