Afsløring: Facebook vil lave egen betalingsløsning

Herhjemme er vi danskere meget glade for MobilePay og vi har rigeligt mulighed for at betale på andre mobil-facetter som Paii og Swipp. Men måske kommer vi også til at kunne overføre penge alene via Facebook.

Nye screenshots fra beskedtjenesten Facebook Messenger er dukket op til overfladen. De viser med al tydelighed, at man vil kunne registere sit kreditkort, og derved vil man kunne overføre penge til sine venner alene gennem Facebook Messenger på samme manér, som man i dag sender billeder eller tekst.

Ud fra de oplysninger, der er blevet lækket, så tyder noget endda på, at overførelserne vil blive uden gebyr. Et springende punkt for overhovedet at gide benytte sig af sådan en tjeneste.

Mark Zuckerberg har da heller ikke tidligere lagt skjul på, at de vil gå betalingsvejen. De ansatte i sommer Paypals direktør, David Marcus til at stå i spidsen for deres beskeder. Og i den forbindelse afslørede Mark Zuckerberg da også, at de kiggede på de muligheder, men det ville ikke ske natten over.

Endnu er der ikke andet end de nævnte lækkede skærmbilleder, der indikerer, at Facebook er kommet løsningen nærmere. Og vi ved heller ikke om det er en løsning, der bliver rullet ud over hele verdenen.

Kilde: TechCrunch