Amazon vil sende pakken inden du har bestilt

Det lyder skræmmende, men er en del af et patent som Amazon har indgivet ifølge Wall Street Journal. Patentet går i al sin enkelhed ud på, at Amazon vil kende deres brugere langt bedre end tidligere, så de kan skære leveringstiden ned fra du trykker køb til du faktisk får produktet i hånden.

Flere og flere større virksomheder fokuserer meget i, at netop kende deres brugere, så de kan forudsige hvad der skal ske. Som Google der kommer med forslag til din søgning baseret på din tidligere søgehistorik eller bokse, der forslår at optage bestemte film og tv-udsendelser baseret på dine tidligere valg.

Men Amazons idé tager alligevel et skridt længere, da de teoretisk har tænkt sig, at sende pakken afsted mod dig langt inden du overhovedet har trykket køb på nettet.

Kortere leveringstid

Det helt store problem ved internetkøb er netop leveringstiden, og med dette koncept forestiller Amazon sig, at man vil kunne skære betragteligt ned på den tid, da pakken vil ligge klar tæt på bestemmelsesstedet, når så endelig kunden faktisk selv finder ud af, at købe produktet.

Ideen er, at ud fra tidligere køb og kundens interesser, kan Amazon finde frem til produktet, pakke det og sende det enten til et opsamlingssted tæt på leveringen eller i en vogn, der kører i området. Når så endelig ordren går igennem, kan det leveres på langt kortere tid. Dog har Amazon valgt ikke at kommentere på patentet, så hvor meget de vil kunne skære ned for leveringen er endnu ikke til at vide.

Sammen med Amazons ideer om levering af droner i bestemte områder, så har de virkelig fart på med at revolutionere leveringen.

Kilde: Wall Street Journal