Anderledes computerspil: Klar hverdagen som familiefar

Et nyt spil udforsker et hidtil overset emne. Nemlig en helt almindelig hverdag, hvor man skal få familieliv og arbejde til at gå op i en højere enhed.

En stor del af verdens computer- og konsolspil handler om at tæske, skyde og bombe sig vej igennem en række missioner. Men i et nyt spil skal du tackle en af de sværeste missioner, der overhovedet findes: Hverdagen.

I spillet med titlen "The Novelist" indtager du rollen som familiefaderen Dan Kaplan, der forsøger at færdiggøre en roman. Men samtidig skal du holde liv i ægteskabet og have et godt forhold til din lille søn.

"The Novelist" er også specielt, idet du ikke styrer de forskellige karakterer, men derimod bevæger dig rundt i deres hus som et form for spøgelse. Du skal hele tiden holde dig ude af karakterernes synsfelt, mens du udforsker husets forskellige ledetråde. Det handler om at hjælpe familiefaderen, konen og sønnen med at træffe en række beslutninger - og her skal du tackle den hårfine balance mellem karriere og familieliv.

PÃ¥ date med konen

Spildesigneren Kent Hudson vil have os til at tænke over vores livsværdier med "The Novelist". For måske ender familiefaderen med at skrive en fantastisk succesroman - men det kan betyde, at sønnen er endt med at blive en ballademager, der er ude i seriøse problemer. Samtidig skal der holdes liv i ægteskabet, og du får måske valget mellem at lade faderen arbejde på sin roman eller tage en romantisk middag med hustruen.

Du kan se en trailer for "The Novelist" herunder. Spillet forventes at udkomme denne sommer. Du kan læse mere om spillet på hjemmesiden. Du kan også se et preview, hvor spildesigneren Kent Hudson kommenterer undervejs her.