App-tips: Spil du IKKE må misse

Julen kan være en stressende periode, så derfor gælder det om at værdsætte de øjeblikke, hvor man kan sidde og slappe af i sofaen. Men ved du ikke hvad du skal bruge din tid på, så har vi nu nogle bud til sofa-aktiviteter på din tablet.

For tiden har jeg tre helt oplagte spil-apps, som jeg kan give min varmeste anbefaling. Og hvis ikke du allerede har taget et kig nærmere på dem, så kan du få lidt hjælp i dette indslag.

XCOM: Enemy Within

  • Pris: Fra 85 kr
  • Platform: iOS og Android

Utvivlsomt mit favoritspil på iPad/Android. Se det som et avanceret omgang skak med soldater mod rumvæsner. Du rykker dine tropper rundt på diverse kort i et turbaseret strategi-gameplay. Det handler om at udvikle sine soldater, tænke strategisk og skyde rumvæsener.

Tilbage i 2012 var Xcom: Enemy Unknown årets spil, og dette er udvidelsen, der byder på det samme og så meget mere.

Kingdom Rush Origins

  • Pris: Fra 32 kr
  • Platform: iOS og Android

Tower Defense-spil har længe været et hit på touch-skærme. Det er nemt at gå til, og den enkle præmis: beskyt din base mod flere bølger af fjender, tiltaler mange. Kingdom Rush-serien er samtidig et af de bedste Tower Defense-spil. Det er flot, det er enkelt og det er super skægt.

The Wolf Among Us

  • Pris: Fra 32 kr
  • Platform: iOS og Android

Spilfirmaet bag dette spil hedder Telltale. De måske mest hypede og bedst-omtalte app-spilfirmaer. Mest på baggrund af deres spilmatiserede version af Walking Dead-serien. Her handler det om historien, og det er meget atmosfære-præget. De har netop sendt Game of Thrones-spillet på gaden i dag.

The Wolf Among Us tager udspring i eventyret, og du er i hovedrollen, som den stygge ulv i et almindeligt univers placeret i New York. Det her spil kan du sagtens bruge flere timer på, og du køber nye episoder, der driver historien frem på samme manér som sæsoner i tv-serier.