Apple bekræfter: Fejl i iPhone

En lille del af de mange millioner iPhones ude i verden har åbenbart en fejl direkte fra samlebåndet. Enkelte kunder havde klaget om, at deres nye iPhone 5S pludselig havde meget ringe batterilevetid, oplyser Apple selv.

Så Apple har nu sendt en udtalelse ud, der slår fast, at der reelt har været tale om en fejlproduktion fra Apples side i et lille parti iPhones. Apple melder ikke selv hvor mange modeller, der er berørt, men New York Times tolker, at der er tale om nogle tusinde eksempler verden over.

- Vi har for nylig opdaget et produktionsproblem, der påvirker et meget begrænset antal af iPhone 5S-enheder, der kan få batteriet til at bruge længere tid på at oplade eller helt resultere i nedsat batterilevetid. Vi er ved at nå ud til kunder med de berørte telefoner, og vil give dem en erstatningstelefon, siger Teresa Brewer, en Apple talskvinde ifølge New York Times.

Apple har tidligere meldt ud, at de i de tre første dage solgte 9 millioner af de nye iPhones. Hvis du er én af dem med et batteriproblem på en berørt mobil, og den er købt i udlandet, så skulle man stadig kunne bytte den ud, da Apple vil kontakte dig direkte.