Apple har allerede selv afsløret aftenens nyheder

Normalt plejer det at være rygterne, der tager til op til en Apple-lancering. Og rygterne har da også været vedvarende omkring Apples næste store presseevent, der begynder torsdag aften klokken 19 dansk tid.

Men noget kunne tyde på, at Apple ikke selv kunne vente med at vise, hvad de kommer med. Eller også var de bare trætte af alle rygterne og ville have det hele overstået.

Faktum er, at Apple af lidt snoede og meget alternative veje officielt nu har annonceret to nye iPads. Det skriver websiden 9to5mac.com.

iPad Air 2 og iPad Mini 3

Der er tale om en iPad Mini 3 og en iPad Air 2. Det er ikke voldsomt unikke navne, men stadig navne på to helt nye iPads, der kommer med fingerscanneren Touch ID og såkaldt burst-mode til kameraet.

Selve "lækagen" er gemt i iTunes og under iBooks-sektionen. Her er der en iPad brugervejledning til iOS 8, hvor altså tydelige og officielle skærmbilleder af de nye iPads er dukket op.

Og det underlige er, at normalt ved en uheldig afsløring eller for tidlig lancering, så bliver fejlen fjernet hurtigst muligt. I dette tilfælde er det hele stadig ude på nettet. Apple har åbenbart bare givet op og ladet det hele ligge her.

Man må håbe for selve spændingens skyld, at Apple har mere i ærmet til deres event i morgen aften kl 19.00 dansk tid. Der er da også yderligere rygtet nye Macs og en endelig lancering af både Apple Pay og Yosemite-styresystemet.

OPDATERET D. 16.10.14

Apple har nu endelig fundet "lækagen" og fjernet den igen fra iTunes.