Apple Store var nede: Satser nu på Apple TV

Sidder du med et Apple TV derhjemme, så har du måske også opdaget, hvor nemt det er at få eksempelvis Netflix op på fladskærmen. Apple TV er en lille boks til en pris på omkring 850 kroner, som Apple indtil i går blot blev betragtet som et hobbyprojekt internt.

Men med en mindre opdatering i deres webshop har Apple nu flyttet produktet væk under iPod og ud som et selvstændigt produkt på linie med iPhone, iPad og Macs. En lille detalje men noget der alligevel har en større betydning for deres kommende lanceringer.

Mange rygter har længe snakket om at Apple TV ville stå foran en større opgradering, og nu ser det endelig ud til det vil ske. Websiden 9to5mac.com mener at vide, at den nye boks vil have flere apps, der også inkluderer gaming, den vil have indbygget tv-tuner, så du kan slutte fjernsynssignalet direkte til boksen og en indbygget router (802.11ac), der derved kombinerer de nuværende Airport Express og Apple TV.

Hvad sådan en ny Apple tv-boks vil betyde for de andre lige så hårdnakkede rygter, om et konkret Apple-fjernsyn, er usikkert, men helt sandsynligt virker det ikke mere.