Avis: Apples iWatch kommer først næste år

Sådan kunne Apples kommende ur ifølge designer Martin Hajek komme til at se ud. Foto: MacUser

Apple er i gang med at rekruttere nye medarbejdere til iWatch-projektet.

Det hævder i hvert fald den førende internationale erhvervsavis Financial Times, som angiveligt har været i kontakt med flere kilder med indgående kendskab til sagen. Ifølge avisen sandsynliggør timingen af ansættelserne, at det intelligente armbåndsur bliver lanceret i slutningen af næste år – noget der i øvrigt stemmer overens med analytikeren Ming-Chi Kuos vurdering tidligere på året.

Det er ikke mange dage siden, at det kom frem, at Apple har hyret tidligere topchef hos modeselskabet Yves St. Laurent, Paul Deneve, som skal lede specialprojekter og referere direkte til Apple-topchef Tim Cook. At selskabet netop nu kigger mod modebranchen for at finde kompetente medarbejdere, er nok næppe tilfældigt og kan antyde, at et modeprodukt som iWatch er på trapperne.

Apples smartwatch er stadig kun på rygtebasis, og ingenting er endnu blevet bekræftet af selskabet selv. Men rygterne er særdeles vedholdende, og senest har Apple ansøgt om at få navnet iWatch registreret flere steder i verden. Det kan meget vel være det første officielle tegn på det kommende urprojekt.