Bekræftet: Apple går efter navnet iWatch

Uofficielt har Apples rygte-arbejde med et armbåndsur fået navnet iWatch på grund af de åbenlyse grunde - og nu er det åbenbart så åbenlyst, at Apple selv har søgt på at få navnet registreret flere steder i verdenen som både Japan og Rusland. Det skriver Bloomberg.

Mange har længe været overbeviste om, at det var næste innovative skridt for Apple, men selv har Apple ikke udtalt sig omkring uret. Dog indrømmede Apples topchef Tim Cook for en måned siden, at håndledet og ikke mindst de bærbare gadgets kunne være et interessant sted at kigge.

At Apple ansøger om navne-registrering på nogle af verdens største markeder er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at de kommer med uret her til efteråret - eller overhovedet lancerer det. Tilbage i 2009 ansøgte de om navnet 'iSlate' og helt tilbage i 1988 var det navnet 'Knowledge Navigator' uden at bruge dem til et konkret produkt.

Det kan være Apple blot vil sikre sig at navnet ikke vil blive misbrugt i forbindelse med al den rygtesnak, men faktum er, at Apple nu er aktivt gået ind i jagten på en ny navne-registrering.

Hvis det viser sig at holde stik, så bliver det et meget eksplosivt efterår for Apple, der normalt spreder deres produktlanceringer ud hen over året.

Indtil videre forventer vi ny iPhone (måske flere), ny iPad og iPad Mini og så iWatch, der alle muligvis kunne blive lanceret ved samme event, der stadig rygtes at være en gang i september.

Hvad tror du er sandsynligt?