Bekræftet: Se hvornår de nye iPhones kommer

Nu er der ikke længe til at danskerne vil kunne købe de nye iPhones, der blandt andet kom ud i USA, Tyskland og Storbritannien tilbage i september. Om få uger dukker de op i butikkerne herhjemme til priser, der er langt væk fra den billige linie, som man måske kunne have håbet på.

Selv om flere uafhængige kilder i telebranchen havde skudt sig fast på fredagen før, så dukker modellerne først op fredag den 25. oktober. Det sker samtidig i både Spanien, Rusland, Italien og 25 andre lande verden over, oplyser Apple i en pressemeddelelse.

Her er priserne

Som vi tidligere har skrevet, så bliver iPhone 5C knap så billig, som man kunne håbe på. En 16GB-version koster fra 4.599 kroner og kommer i blå, grøn, pink, gul og hvid og 5.399 kroner for 32GB-versionen.

Hvis du hellere vil have topmodellen iPhone 5S, så koster den fra 5.399 kroner for 16GB, 6.199 kroner for 32GB og hele 6.999 kroner for 64GB-versionen.

Vi vil selvfølgelig komme med vores test af både iPhone 5S og iPhone 5C op til selve den danske lancering. Forvent at de fleste teleselskaber vil holde midnatsåben fra torsdag til fredag, så alle de forventningsfulde iPhone-fans kan få sig en ny mobil.