Berømt opdagelsesrejsende på vej til Netflix

Ifølge amerikanske TV Guide har streamingtjenesten Netflix købt rettighederne til en serie om den italienske handels- og opdagelsesrejsende Marco Polos 24 år lange rejse til Kina i slutningen af det 13. århundrede.

Serien, der oprindeligt skulle have været produceret af tv-kanalen Starz, vil ifølge beskrivelsen være historien om "verdens største historiefortæller, et episk og filmisk eventyr om storpolitik, mesterlig manipulation og dødbringende krigsførsel".

Folkene bag serien er blandt andet John Fusco (Hidalgo, Young Guns) og Dave Erickson (Sons of Anarchy), og oprindeligt var det meningen, at den skulle filmes i Kina, men efter Netflix har overtaget projektet er optagelserne flyttet væk for at holde omkostningerne ned.

Netflix har på det seneste haft stor succes med deres egenproduktioner, herunder House of Cards, Orange Is the New Black og femte sæson af Arrested Development, og det har tydeligvis givet dem blod på tanden for at levere mere originalt indhold. Blandt andet vil der komme en række Dreamworks-serier produceret til Netflix, ligesom de vil satse på at lave dokumentarer og standup.

Serien om Marco Polo skulle ifølge TV Guide komme på Netflix i 2014 i ni afsnit og vil uden tvivl skærpe streamingtjenestens profil.