Bestil en Tesla til taxaturen

Det har længe været et ønske fra de danske taxa-selskaber om at tilbyde et grønt alternativ til de klassiske benzin- og dieseltaxa'er, og sidste år åbnede 4x35 da også op med enkle elbiler, som man kunne være heldig at komme ud og køre med. Blandt andet også en Tesla.

Men danske Drivr tager skridtet videre og lancerer nu den komplette mulighed for kunden, så man vil kunne konkret bestille en Tesla Model S, og derved vælge den grønne linie, hvis man vil det.

Høj service

Det vil være muligt at bestille en Tesla Model S direkte fra deres app, hvor prisen vil ligge mellem en almindelig taxa-kørsel og deres Exec-tilbud, der er deres tilbud med biler med bedre komfort og service-orienterede chauffører.

- Vi glæder os helt vildt til den officielle lancering til sommer. Udover at det er en ren elbil, vil servicen i Drivr Tesla være skyhøj med en venlig chauffør i jakkesæt, der altid smiler og holder døren, siger Nikolaj Køster, medstifter af Drivr.

Prøv den gratis i weekenden i København

Og til at skyde projektet i gang kan københavnerne prøve en tur med en Tesla helt gratis allerede i denne weekend. Både for at vise kunderne muligheden, men også for at stressteste deres eget system, så de kan være klar til sommerlanceringen.

- Inden vi kan lancere Drivr Tesla, skal vi teste softwaren, placering af opladere m.m. Derudover skal vi vurdere, om brugerne vil betale lidt mere for en ren elbil med chauffør og god service. Derfor har vi den første bil på gaden i weekenden, og det er helt gratis at prøvekøre den, oplyser Nikolaj Køster.

En Drivr Tesla kan gratis bestilles via Drivr app’en fredag den 2. maj fra kl. 18-23, lørdag den 3. maj fra kl. 10-23 og søndag fra kl 10-21 i København.

En grøn løsning

Tanken bag den nye løsning er at både virksomheder og private vil kunne vælge en grøn og mere miljøvenlig linie med de 100 procent elektriske biler. Og selv kalder Drivr deres nye løsning for et af de mest ambitiøse grønne transport-projekter i hele verdenen.

Og hos Danmarks Naturfredningsforening, der netop fokuserer på miljøet tager man da også imod projektet med åbne arme.

- Rene elbiler er fremtidens taxi, siger Christian Poll, miljøpolitisk medarbejder hos Danmarks Naturfredningsforening og fortsætter:

- I dag vil en elbil i Danmark forurene 50% mindre end en bil med forbrændingsmotor, og dette bliver kun bedre, i takt med at vi får stadig renere energikilder fra sol og vind. Vi synes, det er et fantastisk initiativ, slutter han af.

Kunne en Tesla-tur være noget for dig, så har du altså muligheden fredag og lørdag i København.