Betal med en selfie for køreturen

Danske Drivr har fart på i øjeblikket med et hav af fornyelser inden for taxa-kørsel. For nylig åbnede de muligheden for at bestille en Tesla Model S, så man kan køre grønt og på el i byen.

Og nu åbner de op for et nyt samarbejde med Opel Danmark, der stiller deres nye Opel Adam til rådighed. Bilen kalder Opel selv for en hip bybil, og er da også en mindre sag i friske farver med et hav af tekniske funktioner.

Smid billedet på de sociale medier

Men det mest interessante er dog, at du kan bestille en tur fra A til B, som en anden taxa, og når du skal betale, kan du nøjes med at tage mobilen frem, tage en selfie og smide det op på de sociale medier.

- Vi synes det kunne være skægt, at lade kunderne betale for turen med en selfie. Det er stadig oppe i tiden, og vi lader kunden dele sin oplevelse med andre, fortæller Nikolaj Ledet, der er marketingschef for Opel Danmark.

- Adam er så speciel, at vi gerne vil have folk skal opleve den i stedet for blot at læse om den. Men det er jo begrænset, hvor mange, der kan komme ud og køre i den. Og med en selfie, kan vi få den oplevelse spredt mere ud.

På kant af loven

Betal med en selfie er inspireret af udlandet, hvor man før har gjort det muligt at betale med en selfie. Blandt andet et amerikansk tøjmærke der have succes med at give rabat på deres tøj ved at lade folk tage en selfie i tøjet.

- Det er første gang vi ser sådan et tiltag på dansk grund. Det er bestemt en god idé, da billeder af ansigter og specielt selfies er noget, der får folk til at like og dele mere, fortæller Morten Saxnæs, der er marketingsekspert og TV 2s digitale brandingschef, og fortsætter:

- Men når det så er sagt, så er dette tiltag også lige på kanten af markedsføringsloven. Du går ind og markedsfører et produkt overfor dine venner for at få egen økonomisk vinding på det, og det er altså på kanten, slutter han af.

Hvis du har brug for en taxa-tur mellem mandag den 7. og 20. juli i København, så kan du køre på en selfie. Det vil være muligt at gøre det samme i Aarhus fra mandag den 21. til søndag den 3. august. Det vil være i tidsrummet mellem 9-21 i hverdage og 10-22 i weekender.

For at få turen betalt, skal du uploade selfien på enten Twitter, Facebook eller Instagram under hashtagget #ADAMogmig.

Hvad siger du til denne betalingsløsning?