Bill Gates overrasker som julenisse

Reddit-brugeren NY1227 fik sig noget af en overraskelse, da hun åbnede den pakke, hun havde modtaget fra sin hemmelige nisseven (secret santa) gennem sociale nyhedsside Reddit. Det startede ellers uskyldigt nok med et tøjdyr, et certifikat på en donation til et velgørende formål samt National Geographic-bogen Journeys of a Lifetime.

Men ud over de tre fine gaver lå der også et kort og et foto i pakken. På kortet stod der:

- Min hemmelige nissegave til dig er en ko. Men bare rolig, du skal ikke bygge en lade. Koen vil blive givet til en trængende familie i dit navn gennem Heifer International. Den vil give dem en indkomst samt mælkeprodukter, og den vil hjælpe dem med at hjælpe sig selv.

Kortet var underskrevet af selveste grundlæggeren af Microsoft, Bill Gates, der er kendt for sine store donationer til velgørende formål. Ved siden af kortet lå der også et foto, hvor man kan se Bill Gates holde tøjdyret (der er en plettet ko) samt kortet.

I kan læse den heldige modtagers reaktion på gaven samt flere billeder lige her, hvor hun blandt andet undskylder over for den tidligere chef for Microsoft, fordi hun ønskede sig en iPad.