Bred forventning om iPad Mini til efteråret

En markedsanalytiker fra ingen ringere end Samsung skriver i lækket rapport, at Apple kommer med mindre iPad til efteråret – kinesisk erhvervsavis følger trop.
En markedsanalytiker, JungHoon Chang fra Samsung Securities, skriver i en nu lækket rapport, at Apple er i gang med at teste forskellige skærmteknologier til brug i produktionen af iPad-modeller, og at alt tyder på, at firmaet gør klar til en lancering af en mindre iPad-model i løbet af efteråret.

Samsung-analytikeren skriver, at Apple har valget mellem højtopløselige IPS-LCD-paneler fra Sharp eller AMOLED-skærme fra Samsung, men hos koreanerne er man ikke sikre på, at man vil kunne følge med efterspørgslen.

Rapporten er fra december sidste år, og indeholder et vælg af detaljer om Samsung selv og firmaets konkurrenter. 

Samtidig rapporterer den kinesiske erhvervsavis, DigiTimes, at Apples underleverandører har sendt testkomponenter til Apple, og at alt tyder på at firmaet kan gå i gang med masseproduktion af en iPad med 7,85-tommer skærm i slutningen af året.

Den mindre iPad vil sandsynligvis få en pris i omegnen af 250-300 dollars, skriver DigiTimes. Apples nuværende iPad 2 kan i USA købes fra 500 dollars.

Apple lancerer iPad 3 på onsdag ved en event i San Francisco.
1
Kommentarer

Alle disse forventninger, lige siden ruder konge var knægt, har disse rygter omkring størrer eller mindre versioner af iPad, iphone og iPods verseret, og de har ALDRIG holdt stik, så hvorfor "forventer" man nu igen ?

Jeg forventer der bliver sommer igen fordi det PLEJER det, jeg forventer ikke invasion fra rummet eller 2 søndage i én uge !

Da Steve Jobs var boss var en mindre eller størrer version absolut et no-go da han mente 10" var det optimale, nu er Cook kommet i stolen, så det er ikke længere helt så umuligt, men at forvent det er da tåbeligt, uanset om man kender én der har hørt fra pålidelige kilder at ...

op
16 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apple har sendt en ny iPad Mini på gaden, men du betaler 700 kroner mere for blot fingerscanner-teknologien Touch ID og en guldfarve. Det kan aldrig være det værd.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: