Byg Rundetårn i populært computerspil

Når computerspillet SimCity til marts er tilbage efter 10 års pause, er det med dansk islæt.

Når SimCity-entusister i hele verden til marts skal agere borgmester og opbygge den perfekte by, får de mulighed for at opføre et af Danmarks vartegn – nemlig Kong Christian 4.s Rundetårn fra år 1642, der ligger i Købmagergade i Københavns Indre By.

Rundetårn er dog blot en af mange verdensberømte bygninger, du kan boltre dig med i det nye SimCity, som udkommer til både pc og Mac den 7. marts 2013. Du kan således også lade blandt andet Londons Big Ben og Eiffeltårnet i Paris pryde din virtuelle by. Det skriver Recordere.

Danmark populær i spilverdenen
Det er ikke første gang, at Danmark på den ene eller anden måde sniger sig ind i et computerspil. Tilbage i august sidst år havde et Danmarkskort en fornem placering i onlinespillet World of Warcrafts logo i en trailer for den seneste udvidelse, 'Mists of Pandaria'.

Senest har den danske sangerinde Sisse Marie fået sin sang ’Paralyzed’ med i The Sims Seasons, som udkom i november sidste år. Sangen er indspillet på det konstruerede sprog Simlish, og sangerinden er desuden selv med i spillet som en animeret figur.

3
Kommentarer

hehe

op
41 brugere har stemt

"denne gang er det med dansk islæt" Øh i Simcity 4 kunne man sgu da placere Amalienborg i ens by.
Det er lidt en latterlig lille ting at lave en nyhed ud af, men hvis der ikke skal mere til, så kan jeg da fortælle at der er massere af spil hvor man kan se danmark på et kort :O

op
38 brugere har stemt

For at kunne bygge skal Big Ben eller Eiffeltårnet skal du købe Collector's Edition.
Det udkommer d. 7. Marts.

op
35 brugere har stemt

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Seneste historier

Indtast din e-mail adresse

Redaktøren anbefaler

Apples top-tablet, iPad Air 2 er en hurtig, let og imponerende sag. Men underligt nok så er den også Apples egen største fjende. Du vil hellere have den end en iPad Mini.

Afstemning

Hvilken konsol skal du have?: