Dansk taxa-app og taxaselskab er nu skilt

Det at bestille en taxa,  have en god oplevelse og efterfølgende sørge for at betale enten med eget eller virksomhedens kort kan ofte være noget af en prøvelse. Det ved drengene fra Click A Taxi alt om. Derfor opfandt de løsningen på deres egne problemer.

App’en Click A Taxi der nu er den største i verden inden for dét felt bliver snart forbedret og oprustet, som de selv påpeger. For normalt skal man betale med kreditkort eller kontanter efter en taxatur, men det ændrer app’en radikalt på nu.

- Vi gør det muligt at betale for en taxatur med et enkelt klik direkte i app’en, og man kan endda indtaste flere kreditkort, så der også er plads til virksomhedskortet, og man behøver derfor ikke længere at lægge ud selv for en taxatur på virksomhedens regning, fortæller en af stifterne af Click A Taxi, Nikolaj Køster til Beep, og påpeger, at man får kvitteringen fra turen sendt direkte til ens mail, så man ikke længere skal tænke over at gemme papirkvitteringerne til regnskabet.

Se hvor taxa'en er henne på kort

Derudover vil app’en også få en mere informativ del, der oplyser hvor ens taxa er på et kort, så man på den måde kan holde styr på, hvor ens taxa er henne, når man venter på den.

- Når du står i venteposition på en taxa, kan man være noget så utålmodig selv om der er tale om få minutter. Derfor vil vi give kunderne en mulighed for at kunne se hvor deres taxa er henne, så ventetiden bliver noget mere udholdelig, siger Nikolaj Køster.

Click A Taxi arbejder på at få sendt den opdaterede app ud til november til Android og iOS, men indtil videre er der kun tale om byerne København, Frederikshavn og Skagen, der vil få glæde af de nye muligheder. Click A Taxi har lavet et samarbejde med taxaselskabet Amager-Øbro Taxi, der også har søsterselskaber i de nævnte jydske byer.

OPDATERET:

I forbindelse med de nye muligheder og den nye app, skifter Click A Taxi også dansk taxaselskab. De opsiger samarbejdet med Danmarks største kaldet 4x35, der indtil nu har stået for kørslerne.

- Der er et vist tempo i teknologi-virksomhederne, som vi selvfølgelig også er under, og det tempo kunne 4x35 ikke helt være med på. Vi har haft et rigtig godt samarbejde, men nu må vi videre, fortæller Nikolaj Køster til Beep.