Danskerne ønsker sig spil til julen

Noget kunne tyde på, at julen vil have plads til geværsalver i stuen, hjulspin over køkkenbordet og flotte pragtmål i kælderen. Computerspil er i den grad blevet det store emne på ønskelisten her op til julen.

Sammenligningssitet Pricerunner har lavet en opgørelse over de mest populære julegaverønsker, og slår fast, at 17 ud af de 50 mest populære produkter er enten computerspil eller konsoller, og kun 5 i top 50 er ikke spilrelaterede.

- Vi oplever lige nu en eksplosiv interesse for interaktiv underholdning, og vi har svært ved at følge med danskernes efterspørgsel på computerspil og spilkonsoller denne jul. Den nye generation af spilkonsoller har boostet markedet, og den stigende interesse har også en klar positive effekt for spilsalget og den nuværende konsolgeneration”, fortæller Morten Nielsen, der er formand for Multimedieforeningen.

Øverst på listen står den spritnye konsol, Playstation 4, som Sony smed på gaden i slutningen af november. Nummer to er Sonys anden konsol, PS3, men også Microsofts nye konsol, Xbox One, som vi må vente på lidt endnu herhjemme, og den nuværende Xbox 360 er også på listen sammen med Nintendos konsoller.

Tredje, fjerde og femte-pladsen går til Apples produkter som iPhone 5S, iPad Air og iPad Mini, og på sjettepladsen finder vi Fifa 14.

Pricerunner har også lavet en oversigt over de mest solgte spiltitler for at se, om der så kunne være en chance for, at du så får det spil du ønsker dig. Og top 10 ser således ud:

  1. Grand Theft Auto V
  2. Fifa 14
  3. The Last of US
  4. Call of Duty: Ghosts
  5. Skylanders Swap Force
  6. Battlefield 4
  7. Assassins Creed IV: Black Flag
  8. Disney Infinity: Starter Pack
  9. Simcity 2013
  10. The Sims 3: University Life

Er dit ønske på salgslisten?