Danskerne har det dyreste Netflix

Streaming har i den grad taget danskerne med storm og med adskillige muligheder, har vi nok at vælge imellem. Med både HBO Nordic, Youbio, Stofa TV og Netflix kan danskerne mæske sig i en del film og serier.

Men i sammenligning med de andre lande i verden betaler danskerne langt mere for eksempelvis Netflix. Det bliver cementeret efter Netflix nylige åbning på det hollandske marked, der får en pris på omregnet omkring 60 kroner om måneden.

I Norden er priserne ens og ligger på de 79 kroner om måneden, men på grund af kursforskellene mellem Norge, Sverige og Danmark, så får vi alligevel lov til at betale mest for at se serier og film via tjenesten. Ifølge Netflix er der en simpel grund til det.

- Den lidt højere pris skyldes et generelt højere omkostningsniveau i Danmark, oplyser Netflix kommunikationschef Joris Evers til Beep og hentyder derved til rettighederne til diverse film og serier, som langt fra er billigt.

Til sammenligning betaler Irland mindst for Netflix i Europa og hjemlandet selv får det endnu billigere på små 45 kroner om måneden.

Kilde: Recordere.dk