De største mysterier på Google Maps

Nettet har svar på det meste, men nogle ting kan der desværre kun sættes spørgsmålstegn ved. Blandt andet ti steder og billeder på Google Maps, som man kun kan undres over. Om der er en højere mening, en teknisk forklaring eller noget der absolut skal holdes hemmeligt er svært at sige, men se nogle af de største mysterier her, som websiden Mashable har samlet.

Regnbue-flyet

Nu ved vi at regnbuer er menneskeskabte af denne lille flyver.

The Badlands Guardian

Denne naturlige formation i Canada ligner mest af alt fra luften en indianer med hovedbeklædning og meget passende så kunne den menneskeskabte vej ligne et par hovedtelefoner

Skibsvraget

Den bolivianske fragtbåd S.S. Jassim gik på grund og sank ud for Sudans kyst. I dag er det en af de største synlige skibsvrag fra Google Maps og er egentlig måske ikke så meget et mysterium som det er fascinerende.

Hemmeligt russisk tundra

En af Google Maps helt store hemmeligheder er det store slørede område midt ude i den russiske tundra. Der er tale om en kæmpe område, som bare helt er blevet streget ud på kortet, og hvad det præcis gemmer af hemmelige militær-enheder, ufoer eller andet er ikke til at vide.

Sekskantet

En underlig formation pryder Nevadas ørken i et område, der går under navnet Area 52. Det er ejet af den amerikanske stats energi-ministerium, og alt i dette område er under streng bevogtning.

Wanker

Hvilken historie der ligger bag dette knap så flatterende ord er der kun få der ved – og vi er ikke iblandt dem.

Hvis I kender flere mystiske steder på Google Maps, så kom endelig med links her i boksen forneden.