Det er pinligt: Apple skjuler iPhone-bulen

Umiddelbart skulle man ikke tro, at Apple ville have noget at være flove over med de nye iPhones. De har slået ny rekord med hele 4 millioner forudbestillinger på blot 24 timer. Men alligevel tyder noget på, at de prøver at skjule visse elementer.

Som var det en anden uønsket og noget pinlig bule på maven, har Apple valgt at tage de fleste billeder på deres webside fra en bestemt vinkel.

På den måde kan man nemmere skjule den ellers tydelige kamera-bule, som optikken giver på iPhone 6 Plus. Men mere markant ser det ud til, at de helt har fjernet bulen i Photoshop på visse billeder efterfølgende.

Her er iPhone 6 og 6 Plus tydeligt blevet udstillet oven på hinanden. Den ene med en skærm på 4,7-tommer og den anden på 5,5-tommer.

Bulen gemmer på en optisk zoom, der hjælper dit kamera. Men som også betyder, at den ikke er helt så flad alle steder. Ligeledes gør det også en forskel, når den ligger på et bord.

Dog er det vigtigt at påpege, at Apple ikke gemmer bulen på alle billeder på deres webside. Tværtimod bliver den fremhævet på flere af billederne. Men når iPhone er i profil, prøver man at gemme bulen.

- Med andre ord, med smart belysning og placering, skjuler Apple, at bulen kan ses i profilvisning, hvor det klart ville ødelægge den rene linie og det elegant udseende. Det gør ikke iPhone 6 dårlig, men det efterlader en dårlig smag i min mund. Hvis du er flov over bulen, så lad være med at have den, men hvis du har en bule, tror jeg man skal være ved det, skriver bloggeren, Ben Brooks.