Det kan Apple komme med til juni

Udviklere og tech-interesserede fra hele verden kan godt begynde at sĂŠtte kryds i kalenderen. Elektronik-giganten Apple har nemlig netop offentliggjort datoen og stedet for den Ă„rlige Worldwide Developers Conference.

Konferencen holdes i San Fransicos Moscone West fra den 2. til 6. juni. Her vil Apple komme med oplysninger om iOS og OS X og Apples fremtid.

-Vi har verdens mest utrolige udviklersamfund og har planlagt en fantastisk uge til dem”, siger Apples marketingchef Phil Schiller i en pressemeddelelse.

-Hvert Är bliver publikum til WWDC mere mangfoldigt med udviklere inden for nÊsten alle tÊnkelige fag og fra alle verdenshjÞrner. Vi ser frem til at fortÊlle dem om vores nyeste fremskridt inden for iOS og OS X, sÄ de kan skabe den nÊste generation af fantastiske apps.

Har tidligere overrasket

Det er formentlig ikke kun udviklere, der fÄr glÊde af den fem dage lange konference. Det er nemlig ikke usandsynligt, at der kommer nogle store nyheder pÄ bordet til sommer.

Apple har flere gange overrasket til WWDC med helt nye produkter. IsĂŠr i Steve Jobs tiden kom der spĂŠndende nyheder pĂ„ banen, nĂ„r han prĂŠsenterede ’One more thing.’ Her kom han med et ekstra produkt, som ingen havde set komme.

Og der er som altid tonsvis af rygter om, hvad Apple mon finder pÄ denne gang. Vi har samlet et overblik over nogle af de mest vedvarende rygter, som mÄske vil blive prÊsenteret pÄ WWDC til sommer.

iPhone 6

Der er sÄ smÄt begyndt at dukke billeder op pÄ diverse sider pÄ nettet, der giver en ide om, hvordan det nye skud pÄ iPhone-stammen, kommer til at tage sig ud. Og selvom Apple ikke har meldt ud, hvornÄr den nye iPhone 6 bliver prÊsenteret, er det sikkert, at flere af den nye telefons egenskaber vil blive prÊsenteret pÄ WWDC.

iWatch

Samsung og SONY prÊsenterede for nyligt deres bud pÄ et smartwatch, der skal spille sammen med deres smartphones. Og meget tyder pÄ, at Apple ogsÄ snart er klar med et smart ur. De har i hvert fald taget patent pÄ iWatch. SÄ det er kun et spÞrgsmÄl om tid, fÞr deres ur bliver lanceret. MÄske til sommer.

Healthbook

Et andet vedvarende rygte handler om Healthbook til iPhone. Det er en app, der skal fÄ Apple med pÄ den fitness bÞlge, der i Þjeblikket breder sig hos de store elektronik-producenter.

Et lignende fitnessprogramm fulgte med, da for eksempel Samsung tidligere i Är prÊsenterede deres nye wearables som armbÄnd og ure til mobilen.

Apple har tidligere prĂŠsenteret programmer til enheder fĂžrst. SĂ„ det er ikke usandsynligt at Healthbook kommer fĂžr iWatch.

Forbedret Apple TV

Vi har tidligere skrevet, at Apple er i forhandlinger om et nyt forbedret Apple TV i samarbejde med kabeludbyderen Comcast. Resultatet bliver efter rygterne et produkt, der kommer til at minde om Netflix. Rygterne er ikke bekrÊftet endnu, mÄske bliver vi klogere til sommer.

BEEP er vanen tro med hele vejen, nÄr konferencen begynder d.2. juni.