Dette ur vil fortælle dig hvornår du skal dø

Nu kan du dagligt blive mindet om hvor lang tid du har tilbage at leve i. Billede: mytikker.com

Vi har alle en meget begrænset tid på jorden, og det er ikke altid, vi bruger tiden rigtigt. Det mener firmaet bag Tikker-uret, at vi skal have en daglig påmindelse om.

Tikker er et digitalt ur, der fortæller dig præcis hvor lang tid du har tilbage at leve i. Uret fungerer ved, at du besvarer nogle helbredsspørgsmål og trækker din alder fra resultatet. Herefter vil uret tælle ned til din dødsdag.

En manual, der hjælper dig med at beregne din resterende levetid følger med hvert Tikker ur, så udregningen bliver så præcis som mulig.

Det handler om at bruge tiden rigtigt

Folkene bag uret siger, at det ikke er for at være morbide, men til gengæld for at få folk til at indse, at hvet sekund tæller, og få dem til at lade være med at spilde deres tid på ligegyldige ting.

- Det handler ikke om hvor meget tid man har, men om hvordan man bruger den. En uge med glæde og kærlighed kan være mere værd end år med mistrivsel, skriver Tikker på deres Kickstarter site.

Uret er ikke i produktion endnu, men med over to år under udvikling håber idemanden at uret vil blive sat i produktion med midlerne opnået gennem Kickstarter kampagnen. Indtil videre har kampagnen skrabet 4800 dollar sammen ud af de 25.000 dollar, som er krævet. Der er 25 dage tilbage inden kampagnen slutter.

Ville du gå med et Tikker ur? Skriv i kommentarfeltet herunder