Din iPad kan snart to ting på én gang

Til juni holder Apple deres årlige udviklerkonference WWDC i San Francisco. Her vil de efter al sandsynlighed præsentere det nye iOS 8, der er den naturlige opgradering til det mobile styresystem, som stort set de fleste Apple-ejere i dag kører med på deres iPad og iPhone.

Den troværdige Apple-side, 9to5mac.com har gennem deres egne kilder fået informationer om, at det kommende iOS 8 blandt andet vil have ægte multitasking, som vi i dag kender fra Windows på Microsofts tablet, Surface, der i dag kan køre to apps på samme skærm.

Det betyder, at man kan få forskellige apps op på skærmen på din iPad, og ikke som i dag, hvor man kun kan se én app af gangen, der som bekendt fylder hele skærmen. Noget der kan irritere i hverdagsbrug, når man har prøvet Surface eller Android-tablets, der har den funktion tilgængelig.

Den nye multitasking skulle også betyde, at de forskellige apps vil arbejde langt bedre og mere integreret sammen. Man vil eksempelvis kunne føre indhold som tekst, billeder eller videoer direkte fra en app og over til en anden.

Dette videokoncept forneden kunne ramme hovedet på sømmet meget godt. Vi må se, når de åbner konferencen den 2. juni.