Endnu et iOS7-problem: Kan ikke sende beskeder

Der er blevet rapporteret en hel del fejl og gener på Apples nyeste opdatering iOS7, der ramte alverdens brugere i midten af september. Sikkerhedshuller, søsyge brugere og andre åbenlyse gener har været næsten hverdag for opdateringen.

Og nu er der så føjet endnu en til listen, som rammer noget mere sporadisk, hvis man forhører sig rundt. Det er denne gang iMessage, der er problembarnet, hvor flere brugere rapporterer, at deres beskeder hænger og ikke bliver sendt.

Selv har jeg oplevet ved et tilfælde, at mange af mine beskeder til andre med iMessage ikke blev sendt, selv om jeg troede de blev sendt. Der kommer ikke en fejlmeddelelse op, så derfor kan mange umiddelbart tro, at man har sendt beskeden, men den bliver blot ved med at stå som 'Sender' i beskeden uden der sker noget.

Så hvis du pludselig føler dig meget ignoreret eller andre gør det samme, så kan det måske skyldes, at du har iOS 7-problemer igen.

Amerikanske CNet oplyser, at der er en halv løsning på problemet, som hjælper nogle, mens andre må vente på Apples eget officielle opdatering.

Sådan kan du måske løse problemet:

* GÃ¥ ind i Indstillinger og Beskeder

* Sluk iMessage

* Derefter gå tilbage i Indstillinger, så Generelt og tryk nede på Nulstil

* Tryk derefter på 'Nulstil netværksindstillinger'

* Nu kan du gå tilbage og slå iMessage på igen.

Selv oplyser Apple, at det kun skulle være 10 procent af iOS-brugerne, der er blevet ramt af problemet og at det hele skulle være løst igen, men vi oplever selv at nogle af vores beskeder stadig hænger i systemet og ikke vil sendes.

Har du oplevet noget af den grad?