Er iPhone 6 blevet lækket før tid?

Foto: 9to5mac.com

Der var engang, hvor Apple var gode til at holde på hemmeligheder og kun de færreste vidste hvordan deres nye modeller ville se ud. Så mistede en medarbejder en iPhone 4-prototype på en ølbar og i dag er virkeligheden en helt anden.

Der går næsten ikke en dag, hvor et nyt læk eller rygte ser dagens lys, og de seneste tyder på, at Apple endnu en gang har mistet taget om deres hemmeligheder.

Over de seneste dage har nettet væltet over af billeder, af hvad der ligner den samme dummy-model. Det samme tynde design og de samme iPhone-farver som iPhone 5S i guld og space grey. Du kan se flere billeder her på 9to5mac.com.

Mockup lavet af entusiaster

Dette er absolut ikke en konkret prototype fra Apple. Men det er i stedet et mock-up lavet af entusiaster. Men det samme design på alle modellerne tyder på en konkret viden og forståelse af hvordan den kunne komme til at se ud.

Og meget peger på en tyndere model med et design, der læner sig op af iPad Air, iPad Mini og de nuværende iPod touch. Der er blevet plads til en større skærm (fra 4,7-tommer og op til 5,5-tommer), som lang tid har været et hit hos alle andre mobilproducenter.

Websiden 9to5mac.com har taget et hav af billeder af dummy-modellen og lavet en video, du kan se her.

Selv om intet endnu er givet på forhånd, så kunne dette være udseendet på den nye iPhone.

Yderligere rygter fortæller om en mobil, der vil være noget dyrere end den nuværende (den store udgave), den vil have forbedret kamera og fingersensor og den vil køre på iOS 8.

Og så er der rygtet, som Apple faktisk har formået at holde tæt ind til kroppen lidt endnu. Hvad kommer de med af ekstra udstyr? Kommer der et ur eller et armbånd, og hvordan vil det præcis samarbejde med den nye iPhone?

Vi ved mere om iPhone 6 og kender til flere af Apples hemmeligheder en gang efter sommer, hvor Apple med stor sandsynlighed vil præsentere det næste iPhone-skridt.

Men hvad tror du – og hvad siger du til designet?