Europas største gadget-mekka i billeder

BERLIN: Op mod en kvart million. Så mange mennesker besøger i disse dage forbrugerelektronikmessen IFA, der er den største – og ældste – elektronikmesse i Europa.

Her forsøger over tusinde forskellige udstillere, der fordeler sig på over 134.000 kvadratmeter, at spille med musklerne og vise omverdenen, hvad de kan, og de besøgende kan således få et klart indtryk af, hvad der rører sig inden for forbrugerelektronik lige nu.

- IFA er jo en kæmpe udstilling. Mange tusinde kvadratmeter, så det er jo i virkeligheden helt vildt. Det er en rigtig god gammel udstilling, og den har jo vokset sig større og større, og betydningen er jo også tilsvarende vokset, siger Erling Madsen, der er kommunikationschef i foreningen Branchen ForbrugerElektronik (BFE), til tv2.dk.

- Det er klart, at man på CES, som er en stor udstilling i januar i Las Vegas, ser mange af de nyheder, der kommer i løbet af året, men meget af det er jo prototyper, så hernede ser vi så de modeller, der er blevet til virkelige produkter, og som kommer på markedet i tredje og fjerde kvartal i år.

Ligesom 5.999 andre akkrediterede journalister er Beep-redaktionen også repræsenteret på IFA 2013 og har taget en tur rundt i hallerne for at mærke stemningen. Herunder kan du se resultatet.

I en afkrog af Sonys hal findes der et lille hjørne, som er en fest for gamere og spilfanatikere – her kan man nemlig få lov til at lege med den kommende PlayStation 4 og tjekke grafikken i eksempelvis spillet Drive Club ud.