Få Office-pakken til din Android-mobil

Microsoft giver nu brugere af Office 365 mulighed for også at skrive i Word, laver grafer i Excel og lave præsentationer i PowerPoint på deres Android-mobil.

Microsoft har nemlig udgivet Android-app’en Office Mobile, der fungerer som en client til Office 365. Ved at downloade den og logge ind på din Office 365-konto kan du således bruge Office-pakken på din Android-enhed. Det oplyser Aaren Ekelund, der er divisionschef for Office, Microsoft Danmark, i et blogindlæg.

Med Office Mobile kan du redigere indhold i Office-dokumenter. Både layout og formatering forbliver det samme, når du redigerer fra mobilen og ser det på din pc eller Mac efterfølgende – det gælder også diagrammer, animationer, SmartArt-grafik og figurer. Det er også muligt at redigere vedhæftede filer i emails og derefter gemme dem på mobilen eller eksempelvis SkyDrive.

Brugere af Office 365 i USA har adgang til app’en allerede nu, mens danske brugere får adgang via Google Play i løbet af de næste uger. Mobile Office fungerer selvsagt også til Microsofts egen platform Windows Phone, mens app’en også blev lanceret til iPhone tidligere på året. Her kan du få overblikket over, hvilke abonnementer, der giver adgang til Office Mobile.

Er du ikke allerede bruger af det nye Office, kan du prøve tjenesten en måned gratis her.