Facebook vil lytte med i din mobil

Facebook har fundet ud af, at det er blevet utrolig populært at dele indhold som musik og tv på den sociale platform. Og derfor kommer de nu med en ny mobilløsning, der skulle gøre det hele meget nemmere at dele indholdet med vennerne direkte i din nyoprettede statusopdatering.

Løsningen lytter nemlig med over skulderen på dig, og kan så derved også fortælle dig, hvad du egentlig lytter til eller ser på, hvis du skulle være i tvivl. Det er som en slags udvidet Shazam.

Den bruger mobilens højtalere til at lytte med, og ud fra en database vil den kunne genkende, hvad du ser, eller hvad du lytter til.

Opdag nyt indhold

På den måde kan man også bruge løsningen til at opdage nyt indhold på. Som når der er en sang på radioen du ikke kender, eller en tv-serie du ikke ved hvad hedder eller hvilken enkel episode du nu ser.

Det smarte er, at man vil kunne dele indholdet med vennerne uden egentlig at skulle skrive noget som helst.

Et lytteikon kommer frem under statusopdateringen, og så kan man vælge at involvere indholdet i ens opdatering. Den finder automatisk frem til hvad du ser eller hører. Du vælger det fra listen og så kan man tilføje en følelse, så du kan føle dig opstemt af Game of Thrones eller trist af den nye Beyonce.

Kommer senere

Når du linker til musik, kommer der en 30 sekunders lydsnack med, og hvis du gør det med en tv-serie, bliver serien og den konkrete episode fremhævet, så andre på den måde kan undgå eventuelle spoilere.

Løsningen skulle komme til både Android og iOS senere, men er endnu kun blevet annonceret til de amerikanske brugere.

Vi venter i åndeløs spænding.

Kilde: Facebook