Facebooks tidligere hovsa-app er nu ude

Da Facebook forrige uge pludselig kom til at lancere deres app kaldet Slingshot, inden den var klar, fik de en hel del opmærksomhed på det. Den udnyttede de også til at gøre reklame for app'en, der skal konkurrere mod den anden populære chat-app SnapChat.

Og nu er den så endelig også ude - dog kun til amerikanerne - under navnet Slingshot. App'en er i et mørkt design og har en feature, der overrasker. For hvor det er muligt at se videoer og billeder uden selv at gøre en pind på SnapChat, skal man gøre lidt mere på Slingshot.

Her kan man nemlig ikke se et Slingshot uden selv at "slinge" et billede eller video tilbage. Og præcis som det er tilfældet med den nye Facebook Messenger, kan man også hurtigt sende en billedreaktion. Halvdelen af bunden bliver forvandlet til dit selfiekamera, så det er hurtigt at slinge en reaktion tilbage.

Indtil videre er app'en kun ude i de amerikanske versioner af Google Play og App Store, men man kan hente den, og registrere sit danske mobilnummer, hvis man skulle få lyst til at prøve kræfter med den.