Fans loves vild flyvetur i Avatar-forlystelse

For to år siden annoncerede Disney, at de ville give fans af animationsfilmen "Avatar" en oplevelse ud over det sædvanlige i en forlystelsespark dedikeret til planeten Pandora, hvor dramaet med de blå rumvæsner foregår. Nu har Disney endelig løftet lidt af sløret for, hvad fans kan opleve i den kommende park, der skal bygges i Florida, USA.

- Fra det øjeblik vi udsendte 'Avatar', var der en instinktiv respons fra mennesker verden over - de ville til Pandora. Takket være Disney, bliver det nu muligt, fortæller James Cameron i en ny video omkring forlystelsesparken.

Man har allerede arbejdet i to år på de planer, som nu skal realiseres, fortæller Joe Rohde fra Walt Disney Imagineering. Han lover følgende til Avatar-tilbedere:

- De kommer til at flyve tværs over planeten på vingerne af en gigantisk skabning. De kommer til at gå ind i den selvlysende skov, der er fyldt med de underskønne lysende planter.

Men også selve landskabet på forlystelses-Pandora bliver en oplevelse. Joe Rohde lover, at landskabet ændrer sig og interagerer med gæsterne. Fans kan også nyde synet af fritsvævende bjerge som i filmen - og en hel palet af underholdning, når mørket falder på.

- En transformerende oplevelse, som du virkelig vil huske resten af dit liv, siger Joe Rohde.

Se videoen med beskrivelsen af den kommende Avatar-forlystelsespark her.