Fejl i Windows Phone kan give høj mobilregning

En fejl i den populære People-app på Microsofts styresystem til deres smartphones, Windows Phone, har betydet, at flere kunder pludselig har oplevet at betale ekstra for deres datatrafik.

Synderen skulle være  den indbyggede Twitter-app, der integreres med People-app’en i Windows Phone. Twitter har selv lavet nogle ændringer, som Microsoft ikke har korrigeret for, og som betyder, at brugernes Twitter-profilbillede er blevet hentet op til flere gange om dagen i stedet for blot at hente den en enkel gang.

Microsoft har selv været klar over sagen, og skulle have lavet en midlertidig løsning, der betyder, at den blot bliver hentet en gang om dagen i stedet. Stadig ikke optimalt, men indtil den er blevet rettet, opfordres Windows Phone-brugerne til at deaktivere deres Twitter-profil i People Hub.

Historien udspringer fra det amerikanske The Verge, der oplyser, at flere kunder skulle have brugt omkring 530 MB på 30 dage. Ikke det vilde, men for dem, som har et abonnement på 1 eller 2GB data om måneden kan det være et problem.

Vi venter i skrivende stund på en tilbagemelding fra Microsoft.