Fungerende iPhone 6 fanget på film: Kan være ægte

Tirsdag aften kl 19.00 vil Tim Cook præsentere Apples næste iPhone-model. Det ligger mere eller mindre fast. Men det er ikke alle, der kan vente på det sker. En kineser har angiveligt fået fingrene i hvad der virker som en fungerende og ægte iPhone 6.

Alt kan selvfølgelig snydes, men intet på videoen, eller de tilhørende billeder, tyder på at der skulle være snydt med dem. Han viser den nye iPhone 6 (4,7-tommer versionen) frem i et over 7 minutter langt klip på Youtube.

Vi har lavet et lille 30 sekunders sammenklip af det her:

Taget i betragtning af de mange tidligere lækager inden de sidste par års lanceringer, så kunne videoen godt vise sig at være ægte. Der er som altid stor interesse for at se giraffen inden, og det er produktionen i Kina udmærket bevidst om. Her kan en medarbejder på iPhone-fabrikken Foxconn snildt tjene en hel del penge på at lække disse modeller ud før tid.

Umiddelbart er der ikke voldsomt meget nyt at se i videoen, men noget kunne tyde på, at Passbook-app’en er blevet opdateret med et betalingskorts-ikon. Og det passer meget godt til de seneste rygter om, at Apple netop vil annoncere et mobilt betalingssystem, der benytter sig af Mastercard og Visa i første omgang.

Vi ved under alle omstændigheder meget mere tirsdag aften, hvor du vil kunne følge det hele live lige her på dette link.

Vi vil desuden også følge det i vores tv-studie, hvor jeg vil få selskab af kompetente herrer som Tim Frank Andersen og Morten Saxnæs. Her vil vi vende lanceringen og kigge på de danske vinkler.

Du vil kunne følge med i morgen fra ca. kl 18.30 på Beep.tv2.dk og tv2.dk.