Gør dit Windows mere personligt

Mangler du fornyelse og forbedringer på din Windows-platform, så er der en ny opdatering ude, der muligvis kan være med til at redde din dag. Gennem Windows Store har Microsoft sendt Windows 8.1 ud, der er en videreudvikling af Windows 8-versionen om at skabe den personlige pc-oplevelse.

- Vores brugere vil opleve, at vi har taget alt det bedste fra Windows 8 og gjort det endnu bedre og mere intuitivt – og så har vi integreret brugernes feedback. Man vil f.eks. opleve at startknappen er kommet tilbage, SkyDrive er dybere integreret, de præinstallerede apps har fået nye, forbedrede funktioner og så er den nye søgefunktion en helt unik oplevelse, fortæller Martin Thorning Hansen, der er divisionschef for Windows i Microsoft Danmark, i en pressemeddelelse.

Generelt er der ikke de store synlige forandringer, men forbedringerne gemmer sig alligevel i de mindre deltaljer, der kan redde systemet fra tidligere tiders manglende brugervenlighed.

Blandt fornyelserne er der:

* Bedre mulighed for individuel tilpasningmeden forbedret startskærm, der kan skræddersys til den enkelte brugers behov ved hjælp af flere forskellige størrelser af Live Tiles, og nye designs og baggrundsfarver.

* Ny navigationmed relanceringen af den velkendte startknap, som for mange brugere er en ikonisk del af Windows-oplevelsen. En opdateret app-visning giver brugerne mulighed for at se alle deres apps på én gang med nem adgang, nye klik og ledetråde.

* Forbedret søgefunktionmed den nye Bing Smart-søgning, som giver mulighed for at søge på tværs af både enheder og internettet i en overskuelig visning, der er bygget til touch.

* Bedre til multi-tasking og øget produktivitet med mulighed for at bruge og se op til fire apps på samme tid, fleksible visninger af hver enkelt app på skærmen, mulighed for at apps kan starte andre apps, og forbedret multi-visning, der gør det muligt for brugerne at se skrivebordet eller app’ene fra Windows Store.

* Indbygget lagring i skyen med SkyDrivegør det nemmere end nogensinde at arbejde hvor som helst og samtidig vide, at alle ens filer er tilgængelige – på tværs af enheder og placeringer.

* En redesignet Windows Store