Gør Facebook sjovere med disse 5 sider

Vi bruger primært Facebook i dag til vores venner, venners venner og familie. Her kan vi komme i kontakt med dem vi egentlig ikke gider i kontakt med, snage i dem som vi gerne ville i kontakt med og ellers prøve at opretholde den cool attitude, som du håber alle kan lide.

Men Facebook kan også bruges til at finde de anderledes og sjove ideer, tanker og inspirationer, der måske kan gøre din hverdag lidt skæggere.

Som disse 5 sider, der ikke er brands, ikke har en reklameværdi eller har noget at sælge dig. De er der blot bare for at underholde eller lære dig noget.

ShitMyDadSays

Justin Harpers far siger nogle gange nogle meget skægge og spøjse ting, der faktisk er blevet så populære, at siden indtil videre har 1,4 millioner følgere, det er blevet til en bog og der har været snak om en serie over udtalelserne.

PostSecret

Vi mennesker elsker hemmeligheder, så hvad siger du til at pludselig kender til en masse af andres folks hemmeligheder? Folk smider deres egne hemmeligheder op på siden, der derved bliver et helt kartotek af ting du absolut ikke vidste om andre.

Text From Last Night

Meget enkel præmis, som virker super godt. Fans af siden sender blot deres tekstbeskeder eller billeder ind, som de har sendt fulde aftenen inden. Så hvis ikke du helt kan huske hvad det var du skrev i går, så har du nu en helt side til at kigge på og huske for dig.

I Fucking Love Science

Her kommer de seneste nyheder fra den videnskabelige verden, der måske endda kan få dig til at lære dig noget, mens du er på Facebook. Siden har imponerende 7 millioner følgere i skrivende stund.

George Takei

Manden der bedst er kendt som Hikaru Sulu for alle trekkies har vist sig at lave en skæg og anderledes FB-side, der giver dig nettets underholdende billeder og memes, så du altid er med på hvad der sker derude.

Har du flere gode bud på sider, som du synes er genial eller som du gerne vil dele med os andre, så smid endelig linket i kommentarboksen forneden.