Gaffatapen er yt: Her er det nye

Foto: TV 2

Gaffatapen kan reparere stort set alt og er derfor en uundværlig del af enhver værktøjskasse, som kan redde alt fra husmødre over haveentusiaster til astronauter.

Men nu er der kommet to alternativer til den populære tape på markedet, som David Guldager demonstrerede for seerne i tirsdagens udgave af ’Go’ morgen Danmark’.

Du kan se, hvordan det gik for sig, i videoen nederst i artiklen, hvor du også får gadget-redaktørens vurdering af, om det nu definitivt er slut for gaffatapen.

Sugru

Fra 90 til 130 kroner

- Det er super stærkt. Det gode er, at når det først er hærdet, kan jeg bruge det til, hvad som helst. I det her tilfælde har jeg sat det under en skål. Man kan sætte det i døren. Man kan også forme det som et håndtag, så man får et bedre greb, forklarer David Guldager og fremviser en nedstryger, på hvilken han har monteret en klat Sugru.

FiberFix

Fra 90 til 130 kroner

- Som du kan se, er det hårdt som stål. Der sidder noget lim i det, som klister, så snart det kommer i forbindelse med vand, og så hærder det lidt efter lidt. De siger selv, at det er 100 gange stærkere end gaffatape, siger David Guldager, som tidligere i programmet har savet et haveredskab midt over og derefter lappet det sammen med FiberFix.

Du kan se hele tirsdagens udgave af ’Go’ morgen Danmark’ på TV 2 PLAY her.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt TV 2 PLAY, kan du gratis oprette dig som bruger på www.tv2play.dk. Første måned er gratis.